PHARMACERIS N C-CAPILIX serums, 30 ml
5.0 5 (1 atsauksme)

PHARMACERIS N C-CAPILIX serums, 30 ml

DR.IRENA ERIS SA
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
24.14 €
Derīguma termiņš: 2026-08-31
Serums ar vitamīnu C 1200 mg.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Koncentrāts ar vitamīnu C kuperozai ādai, kas ir tendēta uz mikroiekaisumu veidošanos, novecošanu un pigmentācijas traucējumiem.
Vitamīns C nonāk dziļi ādā, pastiprinot antioksidatīvās īpašības un aizsargājot ādu pret brīvajiem radikāļiem ikdienā. Tas aktīvi veicina kolagēna sintēzi un novērš novecošanās pazīmes. Grumbas tiek mazinātas un elastība uzlabojas. C-Capilix stiprina kapilārus un atjaunošanās mehānismus, mazinot apsārtumu un jutību. Tas regulē melanīna veidošanos un novērš pigmentācijas problēmas. Vitamīns E veicina vitamīna A absorbēšanos, pastiprinot tā efektivitāti. Koncentrāts nomierina un mazina sārtumu, izlīdzina ādas toni, padara to mirdzošāku.

product
1163775 PHARMACERIS N C-CAPILIX serums, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/fd/42/18747931f671160bdfb9a1e82e61.png InStock 24.14 EUR 34.49 <p style="text-align:justify;">Koncentrāts ar vitamīnu C kuperozai ādai, kas ir tendēta uz mikroiekaisumu veidošanos, novecošanu un pigmentācijas traucējumiem.<br />Vitamīns C nonāk dziļi ādā, pastiprinot antioksidatīvās īpašības un aizsargājot ādu pret brīvajiem radikāļiem ikdienā. Tas aktīvi veicina kolagēna sintēzi un novērš novecošanās pazīmes. Grumbas tiek mazinātas un elastība uzlabojas. C-Capilix stiprina kapilārus un atjaunošanās mehānismus, mazinot apsārtumu un jutību. Tas regulē melanīna veidošanos un novērš pigmentācijas problēmas. Vitamīns E veicina vitamīna A absorbēšanos, pastiprinot tā efektivitāti. Koncentrāts nomierina un mazina sārtumu, izlīdzina ādas toni, padara to mirdzošāku.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana