PHARMACERIS H-Stimuforten serums matiem, 125 ml
0 0 (0 atsauksmes)

PHARMACERIS H-Stimuforten serums matiem, 125 ml

DR.IRENA ERIS SA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Serums pret matu izkrišanu, piemērots arī jutīgai galvas ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Produkts ir ieteicams sievietēm un vīriešiem ar pārmērīgu periodisku un priekšlaicīgu matu izkrišanu.
  • Tas palīdz cīnīties ar matu izkrišanu un nosirmošanu, kas saistīta ar ģenētisku noslieci un hormonāliem (androgēnu alopēciju) vai vides faktoriem.
  • Tas efektīvi novērš matu izkrišanu, ko izraisa ilgstoša medikamentu lietošana, stress, nogurums, vispārējs nespēks (piem., saistīts ar diētu), kā arī zemāka hormonu līmeņa, piem., dēļ. pēc grūtniecības.
  • Tas ir piemērots jutīgai galvas ādai.
product
1164388 PHARMACERIS H-Stimuforten serums matiem, 125 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ed/76/0780f3d95e174e14a922b2aefc15.png InStock 18.19 EUR 25.99 <ul><li>Produkts ir ieteicams sievietēm un vīriešiem ar pārmērīgu periodisku un priekšlaicīgu matu izkrišanu.</li> <li>Tas palīdz cīnīties ar matu izkrišanu un nosirmošanu, kas saistīta ar ģenētisku noslieci un hormonāliem (androgēnu alopēciju) vai vides faktoriem.</li> <li>Tas efektīvi novērš matu izkrišanu, ko izraisa ilgstoša medikamentu lietošana, stress, nogurums, vispārējs nespēks (piem., saistīts ar diētu), kā arī zemāka hormonu līmeņa, piem., dēļ. pēc grūtniecības.</li> <li>Tas ir piemērots jutīgai galvas ādai.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Serumi, losjoni un matu eļļas