PHARMACERIS E Emotopic ķermeņa krēms , 400 ml
4.8 4.8 (5 atsauksmes)

PHARMACERIS E Emotopic ķermeņa krēms , 400 ml

DR.IRENA ERIS SA
4.8 4.8 (5 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Ieteicams ikdienas kopšanai jutīgai, sausai un ļoti sausai ādai, kas tendēta uz epidermālu dehidratāciju, raupjai ādai ar niezi un īpašu jutīgumu pret dažādiem ārējās vides faktoriem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ieteicams ikdienas kopšanai jutīgai, sausai un ļoti sausai ādai, kas tendēta uz epidermālu dehidratāciju, raupjai ādai ar niezi un īpašu jutīgumu pret dažādiem ārējās vides faktoriem. Var lietot arī veselai ādai profilaktiski, lai novērstu ādas sausumu un samazinātu simptomu atkārtošanās risku pēc atopiskā dermatīta.

Balzāma mīkstinošās sastāvdaļas nostiprina starpšūnu vielu un atjauno optimālu lipīdu līmeni epidermā. Tās nodrošina sausu ādu ar nepieciešamajām barojošām un mitrinošām vielām. Efektīvo sastāvdaļu kombinācija (olīvu vasks, lanolīns, rīsu eļļa) ar reģenerējošām īpašībām nodrošina ilgstošu epidermas nodrošināšanu ar mitrumu un lipīdiem, veidojot barjeru transepidermālam ūdens zudumam. Balzāms atjauno dabisko fizioloģisko līdzsvaru, optimāli mitrina un mīkstina ādu. Rapšu un kaņepju eļļas nomierina niezi un ir ļoti efektīvas ādas sausuma un atopiskā dermatīta simptomu profilaksei. Balzāms atjauno ādas hidrolipīdo slāni, kas pasargā ādu no kaitīgiem apkārtējās vides faktoriem. Uzklājot ātri absorbējas ādā, neatstājot taukainu kārtu.

product
1143250 PHARMACERIS E Emotopic ķermeņa krēms , 400 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9a/58/515bcc715f84dfc6cbd950ee11a0.png InStock 14.09 EUR 23.49 <p>Ieteicams ikdienas kopšanai jutīgai, sausai un ļoti sausai ādai, kas tendēta uz epidermālu dehidratāciju, raupjai ādai ar niezi un īpašu jutīgumu pret dažādiem ārējās vides faktoriem. Var lietot arī veselai ādai profilaktiski, lai novērstu ādas sausumu un samazinātu simptomu atkārtošanās risku pēc atopiskā dermatīta.</p> <p>Balzāma mīkstinošās sastāvdaļas nostiprina starpšūnu vielu un atjauno optimālu lipīdu līmeni epidermā. Tās nodrošina sausu ādu ar nepieciešamajām barojošām un mitrinošām vielām. Efektīvo sastāvdaļu kombinācija (olīvu vasks, lanolīns, rīsu eļļa) ar reģenerējošām īpašībām nodrošina ilgstošu epidermas nodrošināšanu ar mitrumu un lipīdiem, veidojot barjeru transepidermālam ūdens zudumam. Balzāms atjauno dabisko fizioloģisko līdzsvaru, optimāli mitrina un mīkstina ādu. Rapšu un kaņepju eļļas nomierina niezi un ir ļoti efektīvas ādas sausuma un atopiskā dermatīta simptomu profilaksei. Balzāms atjauno ādas hidrolipīdo slāni, kas pasargā ādu no kaitīgiem apkārtējās vides faktoriem. Uzklājot ātri absorbējas ādā, neatstājot taukainu kārtu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas