PHARMACERIS E Emotopic šampūns, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

PHARMACERIS E Emotopic šampūns, 200 ml

DR.IRENA ERIS SA
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-04-30
Fizioloģisks šampūns pret atopisko dermatītu, mitrinošs.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ieteicams katru dienu mazgāt jutīgu, sausu un kairinātu mazuļa galvas ādu jau no pirmās dzīves dienas.

Mazina pārmērīgu galvas ādas sausumu un niezi bērniem, pieaugušajiem un personām, kas cieš no atopiskā dermatīta. Īpaši maiga formula bez asarām ar burbuļiem jautriem mirkļiem.

Šampūns ar īpaši vieglu ādas fizioloģisko pH, kas ļauj rūpīgi, bet maigi notīrīt galvas ādu un matus, nebojājot epidermas hidrolipīdo plēvi.

product
1163979 PHARMACERIS E Emotopic šampūns, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/84/d7/31a537a9c324456846f5e3fafeac.png InStock 11.4 EUR 19 <p style="text-align:justify;">Ieteicams katru dienu mazgāt jutīgu, sausu un kairinātu mazuļa galvas ādu jau no pirmās dzīves dienas.</p> <p style="text-align:justify;">Mazina pārmērīgu galvas ādas sausumu un niezi bērniem, pieaugušajiem un personām, kas cieš no atopiskā dermatīta. Īpaši maiga formula bez asarām ar burbuļiem jautriem mirkļiem.</p> <p style="text-align:justify;">Šampūns ar īpaši vieglu ādas fizioloģisko pH, kas ļauj rūpīgi, bet maigi notīrīt galvas ādu un matus, nebojājot epidermas hidrolipīdo plēvi.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni