PHARMACERIS E Emotopic krēms, 75 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

PHARMACERIS E Emotopic krēms, 75 ml

DR.IRENA ERIS SA
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
9.83 €
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Nodrošina ilgstošu lipīdu un mitruma atjaunošanos, samazinot diskomfortu un sausumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ieteicams ļoti sausai, jutīgai, uz atopisko dermatītu, kairinājumiem, mikrobojājumiem, apsārtumiem, kā arī uz niezi un dedzināšanu tendētai ādai. Ādas kopšanai dermatoloģiskas ārstēšanas laikā vai pēc tās, var lietot kā papildlīdzekli vietējai steroīdu terapijai, lai novērstu iespējamu ādas sausuma atjaunošanos.

Iedarbība.
Bagātīgā mīkstinošā formula atjauno ādas aizsargbarjeru. Nodrošina ilgstošu lipīdu un mitruma atjaunošanos, mazinot diskomforta un sausas, raupjas ādas sajūtu jau pēc pirmās lietošanas. Rapšu un kaņepju eļļas mīkstina ādu un novērš niezi, efektīvi palīdz hroniska ādas sausuma (arī atopiskā dermatīta) gadījumā. Šīs eļļas stimulē ādas atjaunošanos mikrobojājumu gadījumā, baro un reģenerē ādu, stiprinot dabisko hidrolipīdo barjeru. Nātrija hialuronāts un higroskopiskās mitrinošās molekulas atjauno ūdens rezerves epidermā. Šis krēms atjauno komfortu un atvieglo simptomus, kas saistīti ar ādas bojājumiem.

product
1163766 PHARMACERIS E Emotopic krēms, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/d1/f8/f1bbd708a12bbf6503ae8f969c1e.png InStock 9.83 EUR 16.39 <p style="text-align:justify;">Ieteicams ļoti sausai, jutīgai, uz atopisko dermatītu, kairinājumiem, mikrobojājumiem, apsārtumiem, kā arī uz niezi un dedzināšanu tendētai ādai. Ādas kopšanai dermatoloģiskas ārstēšanas laikā vai pēc tās, var lietot kā papildlīdzekli vietējai steroīdu terapijai, lai novērstu iespējamu ādas sausuma atjaunošanos.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Iedarbība</strong>.<br />Bagātīgā mīkstinošā formula atjauno ādas aizsargbarjeru. Nodrošina ilgstošu lipīdu un mitruma atjaunošanos, mazinot diskomforta un sausas, raupjas ādas sajūtu jau pēc pirmās lietošanas. Rapšu un kaņepju eļļas mīkstina ādu un novērš niezi, efektīvi palīdz hroniska ādas sausuma (arī atopiskā dermatīta) gadījumā. Šīs eļļas stimulē ādas atjaunošanos mikrobojājumu gadījumā, baro un reģenerē ādu, stiprinot dabisko hidrolipīdo barjeru. Nātrija hialuronāts un higroskopiskās mitrinošās molekulas atjauno ūdens rezerves epidermā. Šis krēms atjauno komfortu un atvieglo simptomus, kas saistīti ar ādas bojājumiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas