PETITFEE Agave Cooling Hydrogel acu spilventiņi, 60 gab.
4.7 4.7142857142857 (7 atsauksmes)

PETITFEE Agave Cooling Hydrogel acu spilventiņi, 60 gab.

NS RETAL CO.LTD
4.7 4.7142857142857 (7 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2024-09-07
Agaves acu maska-spilventiņi mitrina un izlīdzina ādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Atvēsinošie spilventiņi-maskas ar agaves ekstraktu mitrina un izlīdzina ādu, mazina tumšos lokus zem acīm, novērš pietūkumu, atjauno epidermas tvirtumu un elastību. Spilventiņi satur tikai uzticamus un pārbaudītus komponentus, tāpēc tie ir pilnīgi droši un piemēroti jebkuram ādas tipam, ieskaitot jutīgu ādu.
Agavei spilventiņu sastāvā piemīt spēcīgas ārstnieciskās īpašības, kas paātrina ievainojumu sadzīšanu, mazina iekaisumu un kairinājumu, novērš infekcijas un alerģiskas reakcijas. Baklažānu ekstrakts normalizē lipīdu līdzsvaru, novērš mitruma iztvaikošanu, veido labvēlīgu mikrofloru, attīra poras, izvelk tauku korķus, noņem taukainu spīdumu un stiprina asinsvadu sienas. Kofeīns pamodina, atsvaidzina un tonizē ādu, paātrina bioloģiski aktīvos procesus šūnās, izvada toksiskas vielas, noloba atmirušos ādas audus, palielina ādas tvirtumu un elastību. Spirulīna aļģe aktivizē vielmaiņu, uzlabo asinsriti, palēnina ar vecumu saistītas izmaiņas, cīnās ar grumbām, normalizē mitruma un tauku līmeni.
Plāksteri efektīvi izlīdzina ādu, samazina smalkās grumbiņas, palielina ādas gludumu, tvirtumu un elastību. Tāpat arī stimulē reģenerācijas procesus, paātrina vielmaiņu un nomierina kairinājumus. Spilventiņi cieši piekļaujas pie ādas, nenoslīd un neatlīmējas - tie gandrīz nav jūtami uz ādas, tāpēc netraucē Jūsu ierastās darbības un nerada diskomfortu.

product
1134517 PETITFEE Agave Cooling Hydrogel acu spilventiņi, 60 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/a0/8c/21fefd6e63101f31ab28e15f48fc.png InStock 17.39 EUR 28.99 <p style="text-align:justify;">Atvēsinošie spilventiņi-maskas ar agaves ekstraktu mitrina un izlīdzina ādu, mazina tumšos lokus zem acīm, novērš pietūkumu, atjauno epidermas tvirtumu un elastību. Spilventiņi satur tikai uzticamus un pārbaudītus komponentus, tāpēc tie ir pilnīgi droši un piemēroti jebkuram ādas tipam, ieskaitot jutīgu ādu.<br />Agavei spilventiņu sastāvā piemīt spēcīgas ārstnieciskās īpašības, kas paātrina ievainojumu sadzīšanu, mazina iekaisumu un kairinājumu, novērš infekcijas un alerģiskas reakcijas. Baklažānu ekstrakts normalizē lipīdu līdzsvaru, novērš mitruma iztvaikošanu, veido labvēlīgu mikrofloru, attīra poras, izvelk tauku korķus, noņem taukainu spīdumu un stiprina asinsvadu sienas. Kofeīns pamodina, atsvaidzina un tonizē ādu, paātrina bioloģiski aktīvos procesus šūnās, izvada toksiskas vielas, noloba atmirušos ādas audus, palielina ādas tvirtumu un elastību. Spirulīna aļģe aktivizē vielmaiņu, uzlabo asinsriti, palēnina ar vecumu saistītas izmaiņas, cīnās ar grumbām, normalizē mitruma un tauku līmeni.<br />Plāksteri efektīvi izlīdzina ādu, samazina smalkās grumbiņas, palielina ādas gludumu, tvirtumu un elastību. Tāpat arī stimulē reģenerācijas procesus, paātrina vielmaiņu un nomierina kairinājumus. Spilventiņi cieši piekļaujas pie ādas, nenoslīd un neatlīmējas - tie gandrīz nav jūtami uz ādas, tāpēc netraucē Jūsu ierastās darbības un nerada diskomfortu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Ādas kopšana ap acīm