PERSKINDOL ACTIVE gels, 100 ml
4.9 4.9 (10 atsauksmes)

PERSKINDOL ACTIVE gels, 100 ml

VIFOR INC.ST.GALLEN
4.9 4.9 (10 atsauksmes)
Kopā
12.79 €
Derīguma termiņš: 2027-06-30
Gels muskuļu un locītavu sāpju un diskomforta mazināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

'Muskuļu un locītavu sāpes rada lielu diskomfortu gan cilvēkiem, kas intensīvi nodarbojas ar sportu vai fiziskām aktivitātēm, gan cilvēkiem, kas strādā mazkustīgu darbu, jo sāpes var rasties ne tikai no sastiepumiem, sasitumiem vai locītavu nodiluma, bet arī no stīvuma.
PERSKINDOL® ACTIVE gelu lieto muskuļu un locītavu sāpju un diskomforta mazināšanai, kā arī muskuļu krampju profilaksei. PERSKINDOL® ACTIVE gelu lieto pirms sporta un sporta laikā ierīvēšanai un masāžai, lai stimulētu asinsriti un atslābinātu muskuļus, palīdzētu novērst vai remdēt muskuļu sāpes un krampjus, kā arī pēc sporta pārslogotu muskuļu atvēsināšanai, atbrīvošanai un atslābināšanai.
PERSKINDOL® ACTIVE gelam piemīt unikāla divkārša darbība: tas nodrošina tūlītēju atvēsinošu un sāpes remdējošu darbību; masāžas laikā gels relaksējoši silda, palīdz stimulēt asinsriti un atslābināt muskuļus. PERSKINDOL® ACTIVE gels ir augu izcelsmes gels, kas satur mentolu un ēteriskās eļļas. Bez parabēniem.

product
1161924 PERSKINDOL ACTIVE gels, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/2c/d2/6c9c4993aa43ffc94e0deb5dcb8e.png InStock 12.79 EUR 12.79 <p style="text-align:justify;">'Muskuļu un locītavu sāpes rada lielu diskomfortu gan cilvēkiem, kas intensīvi nodarbojas ar sportu vai fiziskām aktivitātēm, gan cilvēkiem, kas strādā mazkustīgu darbu, jo sāpes var rasties ne tikai no sastiepumiem, sasitumiem vai locītavu nodiluma, bet arī no stīvuma. <br />PERSKINDOL® ACTIVE gelu lieto muskuļu un locītavu sāpju un diskomforta mazināšanai, kā arī muskuļu krampju profilaksei. PERSKINDOL® ACTIVE gelu lieto pirms sporta un sporta laikā ierīvēšanai un masāžai, lai stimulētu asinsriti un atslābinātu muskuļus, palīdzētu novērst vai remdēt muskuļu sāpes un krampjus, kā arī pēc sporta pārslogotu muskuļu atvēsināšanai, atbrīvošanai un atslābināšanai.<br />PERSKINDOL® ACTIVE gelam piemīt unikāla divkārša darbība: tas nodrošina tūlītēju atvēsinošu un sāpes remdējošu darbību; masāžas laikā gels relaksējoši silda, palīdz stimulēt asinsriti un atslābināt muskuļus. PERSKINDOL® ACTIVE gels ir augu izcelsmes gels, kas satur mentolu un ēteriskās eļļas. Bez parabēniem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Citi ārstnieciskie līdzekļi/Sildošie, atvēsinošie un citi ķermeņa balzami