PERSEN FORTE cietās kapsulas, 20 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

PERSEN FORTE cietās kapsulas, 20 gab.

LEK(LEKOVA)
Derīguma termiņš: 2024-12-30
Persen forte ir augu preparāts ar vieglu nomierinošu iedarbību.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Persen forte ir augu preparāts ar vieglu nomierinošu iedarbību. Baldriāna saknēm ir raksturīga nomierinoša iedarbība. Tās atvieglo nervu spriedzes simptomus. Bezmiega gadījumā tās palīdz iemigt. Melisas lapas papildina šo zāļu nomierinošo iedarbību. Nomierinošajos augu preparātos piparmētras lapas tradicionāli lieto kopā ar baldriāna saknēm. Persen forte kapsulas ir piemērotas pirmajam solim, ārstējot vieglus traucējumus, kad spēcīgāku nomierinošo līdzekļu lietošana nav racionāla. Persen forte ir ieteicams vieglas pārejošas garīgas spriedzes atvieglošanai (kā dienas sedatīvs garīgas spriedzes, nemiera un uzbudināmības gadījumos) un/vai gadījumos, kad ir īslaicīgi traucēta spēja iemigt.

Papildu informācija par produktu
product
116129 PERSEN FORTE cietās kapsulas, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/56/55/38b67314c639ef2070914ed014f2.png InStock 8.88 EUR 8.88 <p style="text-align:justify;">Persen forte ir augu preparāts ar vieglu nomierinošu iedarbību. Baldriāna saknēm ir raksturīga nomierinoša iedarbība. Tās atvieglo nervu spriedzes simptomus. Bezmiega gadījumā tās palīdz iemigt. Melisas lapas papildina šo zāļu nomierinošo iedarbību. Nomierinošajos augu preparātos piparmētras lapas tradicionāli lieto kopā ar baldriāna saknēm. Persen forte kapsulas ir piemērotas pirmajam solim, ārstējot vieglus traucējumus, kad spēcīgāku nomierinošo līdzekļu lietošana nav racionāla. Persen forte ir ieteicams vieglas pārejošas garīgas spriedzes atvieglošanai (kā dienas sedatīvs garīgas spriedzes, nemiera un uzbudināmības gadījumos) un/vai gadījumos, kad ir īslaicīgi traucēta spēja iemigt.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai