PAYOT Supreme Jeunesse komplekts, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

PAYOT Supreme Jeunesse komplekts, 1 gab.

LABORATOIRES DR.N.G.PAYOT PARIS
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-08-30
Supreme Jeunesse dāvanu komplektā ietilpst Suprême Jeunesse Jour dienas krēms, tam atbilstošs Suprême Jeunesse Regard acu krēms un kvarca masāžas rullītis.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šajā komplektā ietilpst:
1x Supeme Jeunesse Jour dienas krēms, 50ml
1x Supreme Jeunesse Regard acu krēms, 15 ml
1x kvarca masāžas rullītis

Šajā Supreme Jeunesse dāvanu komplektā ietilpst Suprême Jeunesse Jour dienas krēms, tam atbilstošs Suprême Jeunesse Regard acu krēms un kvarca masāžas rullītis. Katrs produkts pats par sevi sniedz izcilu sejas ādas kopšanas pieredzi, taču kopā tie ir nepārspējami. Delikāta, maiga dienas kopšana katru rītu apgādās jūsu ādu ar jaunākās paaudzes antioksidantiem un aizsargās ādu no kaitīgas vides ietekmes visas dienas garumā. Turklāt acu krēms ir bagātināts ar kompleksu, kas atjauno ādas dabiskās aizsargspējas un aizsargā acu zonu no ādas novecošanās pazīmēm. Kvarca masāžas rullītis noderēs masāžai, lai veicinātu asinsriti un atvieglotu aktīvo vielu uzsūkšanos. Turklāt , ja pirms lietošanas kvarca rullīti ievietosiet ledusskapī, tas lieliski nomierinās pietūkušās sejas daļas.

product
1134905 PAYOT Supreme Jeunesse komplekts, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/46/03/df55473ea19862d5b558050fdedb.png InStock 77.4 EUR 129 <p><strong>Šajā komplektā ietilpst:</strong><br />1x Supeme Jeunesse Jour dienas krēms, 50ml<br />1x Supreme Jeunesse Regard acu krēms, 15 ml<br />1x kvarca masāžas rullītis</p> <p>Šajā Supreme Jeunesse dāvanu komplektā ietilpst Suprême Jeunesse Jour dienas krēms, tam atbilstošs Suprême Jeunesse Regard acu krēms un kvarca masāžas rullītis. Katrs produkts pats par sevi sniedz izcilu sejas ādas kopšanas pieredzi, taču kopā tie ir nepārspējami. Delikāta, maiga dienas kopšana katru rītu apgādās jūsu ādu ar jaunākās paaudzes antioksidantiem un aizsargās ādu no kaitīgas vides ietekmes visas dienas garumā. Turklāt acu krēms ir bagātināts ar kompleksu, kas atjauno ādas dabiskās aizsargspējas un aizsargā acu zonu no ādas novecošanās pazīmēm. Kvarca masāžas rullītis noderēs masāžai, lai veicinātu asinsriti un atvieglotu aktīvo vielu uzsūkšanos. Turklāt , ja pirms lietošanas kvarca rullīti ievietosiet ledusskapī, tas lieliski nomierinās pietūkušās sejas daļas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Komplekti