PAYOT Source Adaptogen Moisturising Eye Stick acu krēms, 4.5 g
0 0 (0 atsauksmes)

PAYOT Source Adaptogen Moisturising Eye Stick acu krēms, 4.5 g

LABORATOIRES DR.N.G.PAYOT PARIS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
20.99 €
Derīguma termiņš: 2026-01-30
Tūsku mazinoša, atvēsinoša iedarbība, kas samazina tumšos lokus un pietūkumu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pielāgota mitrināšana 48 h garumā
Tūsku mazinoša, atvēsinoša iedarbība, kas samazina tumšos lokus un pietūkumu. Palīdz ādai cīnīties pret apkārtējās vides apstākļiem.
Sastāvā esošā Bretaņas jūraszāle uzsūc ūdeni, lai izdzīvotu bēguma laikā. Tā dāvā ādai superspēju atjaunot ūdens rezerves un atmodina ādas dabisko mitrināšanas spēju. Reiši sēne tūkstošiem gadu izmantota ķīniešu tradicionālajā medicīnā, tā spēcina ādas barjerfunkciju un spēju pretoties apkārtējās vides apstākļiem (tādiem kā stress, piesārņojums, temperatūras svārstības utt.). Galvenā mitrinošā molekula - augsta molekulsvara hialuronskābe palielina ādas dabisko mitruma līmeni, veidojot aizsargājošu slāni uz ādas virsmas, lai mazinātu ūdens iztvaikošanu. Īpaša aktīvā sastāvdaļa - organiskais rudzupuķu ziedūdens, kas nogludina maigo ādu ap acīm un mazina pietūkumu.

BEZ AROMĀTA
99% DABISKAS IZCELSMES SASTĀVDAĻU

product
1144710 PAYOT Source Adaptogen Moisturising Eye Stick acu krēms, 4.5 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/54/9d/f435eb994867c656f794abc92f49.png InStock 20.99 EUR 34.99 <p>Pielāgota mitrināšana 48 h garumā<br />Tūsku mazinoša, atvēsinoša iedarbība, kas samazina tumšos lokus un pietūkumu. Palīdz ādai cīnīties pret apkārtējās vides apstākļiem.<br />Sastāvā esošā Bretaņas jūraszāle uzsūc ūdeni, lai izdzīvotu bēguma laikā. Tā dāvā ādai superspēju atjaunot ūdens rezerves un atmodina ādas dabisko mitrināšanas spēju. Reiši sēne tūkstošiem gadu izmantota ķīniešu tradicionālajā medicīnā, tā spēcina ādas barjerfunkciju un spēju pretoties apkārtējās vides apstākļiem (tādiem kā stress, piesārņojums, temperatūras svārstības utt.). Galvenā mitrinošā molekula - augsta molekulsvara hialuronskābe palielina ādas dabisko mitruma līmeni, veidojot aizsargājošu slāni uz ādas virsmas, lai mazinātu ūdens iztvaikošanu. Īpaša aktīvā sastāvdaļa - organiskais rudzupuķu ziedūdens, kas nogludina maigo ādu ap acīm un mazina pietūkumu.<br /><br />BEZ AROMĀTA<br />99% DABISKAS IZCELSMES SASTĀVDAĻU<br /><br /></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Ādas kopšana ap acīm