PAYOT Roselift Collagene Jour sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

PAYOT Roselift Collagene Jour sejas krēms, 50 ml

LABORATOIRES DR.N.G.PAYOT PARIS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
47.99 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Sejas krēms ar liftinga efektu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Payot Roselift Collagene Jour viegls, samtains dienas krēms nobriedušai ādai, kas bagātināts ar kolagēnu, nostiprina sejas ādas ovālu. Izlīdzina krunciņas, atjauno ādas mirdzumu un izlīdzinas ādas toni.

KALOGĒNU PASTIPRINOŠS PEPTĪDS - Peptīds ar klīniski pierādītu ietekmi uz kolagēna veidošanos, stimulējot fibroblastus. Tas atjauno komunikācijas signālus, lai varētu veidoties kolagēna šķiedras. Šim peptīdam ir līdzīga bioloģiskā aktivitāte kā matrikīnam, kas ir dabīgs ārpusšūnu matricā atrodams peptīds, kas stimulē fibroblastus. Novecošanas ietekmē fibroblastu vide sabrūk, tāpēc mazinās fibroblastu stimulācija un kolagēna veidošanās.
AUZU EKSTRAKTS - MEHĀNISKI NOSTIEPJOŠS EFEKTS + FORMU SAGLABĀJOŠA TEKSTŪRA.

product
1134190 PAYOT Roselift Collagene Jour sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/1d/92/d9d87b184deb1a1fd94704ae2ff8.png InStock 47.99 EUR 79.99 <p style="text-align:justify;">Payot Roselift Collagene Jour viegls, samtains dienas krēms nobriedušai ādai, kas bagātināts ar kolagēnu, nostiprina sejas ādas ovālu. Izlīdzina krunciņas, atjauno ādas mirdzumu un izlīdzinas ādas toni.</p> <p style="text-align:justify;">KALOGĒNU PASTIPRINOŠS PEPTĪDS - Peptīds ar klīniski pierādītu ietekmi uz kolagēna veidošanos, stimulējot fibroblastus. Tas atjauno komunikācijas signālus, lai varētu veidoties kolagēna šķiedras. Šim peptīdam ir līdzīga bioloģiskā aktivitāte kā matrikīnam, kas ir dabīgs ārpusšūnu matricā atrodams peptīds, kas stimulē fibroblastus. Novecošanas ietekmē fibroblastu vide sabrūk, tāpēc mazinās fibroblastu stimulācija un kolagēna veidošanās. <br />AUZU EKSTRAKTS - MEHĀNISKI NOSTIEPJOŠS EFEKTS + FORMU SAGLABĀJOŠA TEKSTŪRA.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi