PAYOT Roselift Collagene Concentrate serums, 30 ml
0 0 (0 atsauksmes)

PAYOT Roselift Collagene Concentrate serums, 30 ml

LABORATOIRES DR.N.G.PAYOT PARIS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
53.39 €
Derīguma termiņš: 2026-03-30
Atjaunojošs serums nobriedušai ādai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Payot Roselift Collagene Concentrate atjaunojošais serums nobriedušai ādai, palīdz cīņā ar noslīdējušas sejas ovālu, kurai trūkst mirdzuma un blīvuma. Šis serums satur kolagēnu stimulējošu peptīdu, kas darbojas kā tvirtuma aktivators. Tās sastāvs absorbējas dziļi ādā un stimulē kolagēna ražošanu. Izsmalcināts aromāts – pūderotas rozes, persika un sandalkoka notis.
KALOGĒNU PASTIPRINOŠS PEPTĪDS - Peptīds ar klīniski pierādītu ietekmi uz kolagēna veidošanos, stimulējot fibroblastus. Tas atjauno komunikācijas signālus, lai varētu veidoties kolagēna šķiedras. Šim peptīdam ir līdzīga bioloģiskā aktivitāte kā matrikīnam, kas ir dabīgs ārpusšūnu matricē atrodams peptīds, kas stimulē fibroblastus. Novecošanas ietekmē fibroblastu vide sabrūk, tāpēc mazinās fibroblastu stimulācija un kolagēna veidošanās.

product
1134189 PAYOT Roselift Collagene Concentrate serums, 30 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/29/a1/d4f5422662a8474138b382f1a952.png InStock 53.39 EUR 88.99 <p style="text-align:justify;">Payot Roselift Collagene Concentrate atjaunojošais serums nobriedušai ādai, palīdz cīņā ar noslīdējušas sejas ovālu, kurai trūkst mirdzuma un blīvuma. Šis serums satur kolagēnu stimulējošu peptīdu, kas darbojas kā tvirtuma aktivators. Tās sastāvs absorbējas dziļi ādā un stimulē kolagēna ražošanu. Izsmalcināts aromāts – pūderotas rozes, persika un sandalkoka notis. <br />KALOGĒNU PASTIPRINOŠS PEPTĪDS - Peptīds ar klīniski pierādītu ietekmi uz kolagēna veidošanos, stimulējot fibroblastus. Tas atjauno komunikācijas signālus, lai varētu veidoties kolagēna šķiedras. Šim peptīdam ir līdzīga bioloģiskā aktivitāte kā matrikīnam, kas ir dabīgs ārpusšūnu matricē atrodams peptīds, kas stimulē fibroblastus. Novecošanas ietekmē fibroblastu vide sabrūk, tāpēc mazinās fibroblastu stimulācija un kolagēna veidošanās.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana/Serumi