PAYOT Pate Grise Stylo 2-In-1 2x korektors, 3 ml
3.0 3 (2 atsauksmes)

PAYOT Pate Grise Stylo 2-In-1 2x korektors, 3 ml

LABORATOIRES DR.N.G.PAYOT PARIS
3.0 3 (2 atsauksmes)
Kopā
16.79 €
Derīguma termiņš: 2025-09-30
Sausinošs losjons un tonēts korektors - divi vienā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mērķētas darbības līdzeklis pret izsitumiem lietošanai pa dienu.
Attīra un sausina izsitumus, veicinot to sadzīšanu. Maskē un koriģē izsitumus un apsārtumu.
SAUSINOŠS LOSJONS (94% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu)
Sastāvā esošais Čīles piparmētras ekstraktam piemīt pretiekaisuma un antioksidējoša iedarbība, uzlabo ādas floras kvalitāti un regulē sebuma veidošanos, lai novērstu izsitumu veidošanos. Cinka ekstrakts (pulveris) ir dabiski antibakteriālais līdzeklis, kas attīra epidermu. Palīdz novērst ādas nepilnības un nepieļaut to veidošanos. AHA skābe (glikolskābe) šī AHA skābe palīdz stimulēt šūnu atjaunošanos un uzlabo ādas tekstūru.
TONĒTS KOREKTORS (93% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu)
Sastāvā bambusa pulveris ir slavens ar matējošu un absorbējošu iedarbību. Matē ādu un novērš tās spīdēšanu. Minerālu pigmenti nodrošina izteikti sedzošu pārklājumu un nevainojami maskē izsitumus, vienlaikus koriģējot apsārtumu.

Divpusējs formāts: precīzs silikona aplikators efektīvai kopšanai un putu materiāla uzgalis labam pārklājumam. Uzklājiet lokāli uz pūtītēm no rīta uz tīras ādas un lietojiet atkārtoti pēc vajadzības dienas laikā.

product
1144121 PAYOT Pate Grise Stylo 2-In-1 2x korektors, 3 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f6/d7/0a3321fbbc77ddc1d85a25daef46.png InStock 16.79 EUR 23.99 <p>Mērķētas darbības līdzeklis pret izsitumiem lietošanai pa dienu.<br /> Attīra un sausina izsitumus, veicinot to sadzīšanu. Maskē un koriģē izsitumus un apsārtumu.<br /> SAUSINOŠS LOSJONS (94% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu)<br /> Sastāvā esošais Čīles piparmētras ekstraktam piemīt pretiekaisuma un antioksidējoša iedarbība, uzlabo ādas floras kvalitāti un regulē sebuma veidošanos, lai novērstu izsitumu veidošanos. Cinka ekstrakts (pulveris) ir dabiski antibakteriālais līdzeklis, kas attīra epidermu. Palīdz novērst ādas nepilnības un nepieļaut to veidošanos. AHA skābe (glikolskābe) šī AHA skābe palīdz stimulēt šūnu atjaunošanos un uzlabo ādas tekstūru.<br /> TONĒTS KOREKTORS (93% dabiskas izcelsmes sastāvdaļu)<br /> Sastāvā bambusa pulveris ir slavens ar matējošu un absorbējošu iedarbību. Matē ādu un novērš tās spīdēšanu. Minerālu pigmenti nodrošina izteikti sedzošu pārklājumu un nevainojami maskē izsitumus, vienlaikus koriģējot apsārtumu.<br /><br /> Divpusējs formāts: precīzs silikona aplikators efektīvai kopšanai un putu materiāla uzgalis labam pārklājumam. Uzklājiet lokāli uz pūtītēm no rīta uz tīras ādas un lietojiet atkārtoti pēc vajadzības dienas laikā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana