PAYOT Pate Grise Purifying attīroša želeja, 200 ml
0 0 (0 atsauksmes)

PAYOT Pate Grise Purifying attīroša želeja, 200 ml

LABORATOIRES DR.N.G.PAYOT PARIS
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-06-30
Ādas stāvokli uzlabojoša mazgāšanas želeja ar augu izcelsmes ogļu granulām.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ādas stāvokli uzlabojoša mazgāšanas želeja ar augu izcelsmes ogļu granulām.
Maigi noņem netīrumus un attīra ādu, sašaurina poras un nogludina ādas tekstūru. Regulē sebuma veidošanos un samazina ādas nepilnības.
Sastāvā esošajam cinka ekstrakta pulverim piemīt sebumu regulējoša un antibakteriāla iedarbība: dziļi attīra ādu un noņem netīrumus. Čīles piparmētras ekstraktam piemīt pretiekaisuma un antioksidējoša iedarbība, tas uzlabo ādas floras kvalitāti un regulē sebuma veidošanos, lai novērstu izsitumu veidošanos. Augu izcelsmes ogļu granulas maigi atbrīvo ādu no toksīniem, nogludina ādu un darbojas kā magnēts, kas efektīvi noņem netīrumus. Sašaurina poras un novērš izsitumu veidošanos.

Attīroša, putojoša želeja kombinētai vai taukainai sejas ādai, vai ādai ar noslieci uz izsitumu veidošanos. Putojošā želeja nesatur ziepes, bet maigi attīra ādu ar augu izcelsmes ogļu granulām ikdienas lietošanai. Uzlabo ādas struktūru, novērš ādas nepilnības, atstājot starojošu un svaigu ādu.

product
1144713 PAYOT Pate Grise Purifying attīroša želeja, 200 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/56/58/4c8144190a8a5606e8854be1f882.png InStock 16.19 EUR 26.99 <p>Ādas stāvokli uzlabojoša mazgāšanas želeja ar augu izcelsmes ogļu granulām.<br />Maigi noņem netīrumus un attīra ādu, sašaurina poras un nogludina ādas tekstūru. Regulē sebuma veidošanos un samazina ādas nepilnības.<br />Sastāvā esošajam cinka ekstrakta pulverim piemīt sebumu regulējoša un antibakteriāla iedarbība: dziļi attīra ādu un noņem netīrumus. Čīles piparmētras ekstraktam piemīt pretiekaisuma un antioksidējoša iedarbība, tas uzlabo ādas floras kvalitāti un regulē sebuma veidošanos, lai novērstu izsitumu veidošanos. Augu izcelsmes ogļu granulas maigi atbrīvo ādu no toksīniem, nogludina ādu un darbojas kā magnēts, kas efektīvi noņem netīrumus. Sašaurina poras un novērš izsitumu veidošanos.<br /><br />Attīroša, putojoša želeja kombinētai vai taukainai sejas ādai, vai ādai ar noslieci uz izsitumu veidošanos. Putojošā želeja nesatur ziepes, bet maigi attīra ādu ar augu izcelsmes ogļu granulām ikdienas lietošanai. Uzlabo ādas struktūru, novērš ādas nepilnības, atstājot starojošu un svaigu ādu.<br /><br /></p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Attīrīšana un tonizēšana