PAYOT Gua Sha masāžas plāksne, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

PAYOT Gua Sha masāžas plāksne, 1 gab.

LABORATOIRES DR.N.G.PAYOT PARIS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
15.00 €
Tradicionālajā ķīniešu medicīnā izmantotais sejas līdzeklis Gua Sha ir jauns aksesuārs, kas uzlabos jūsu skaistuma rutīnu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

GUA SHA rozā kvarca masāžas akmens sejas liftingam. Gua Sha ir tradicionālās ķīniešu medicīnas masāžas akmens. Masāža ar to nodrošina ādu tonizējošu un liftinga efektu. Gua Sha ir veidots sirds formā un ideāli piemērots lietošanai gar sejas kontūru, palīdzot skulpturēt un izlīdzināt sejas ādu, atjaunojot tās mirdzumu. Izgatavots no rozā kvarca. Rozā kvarcs kristālu terapijā ir slavens ar tā nomierinošajām īpašībām. Tas stimulē asinsrites sistēmu un uzlabo ādas kvalitāti. Tāpat kā jaunības eliksīrs, tas samazina grumbu parādīšanos un ādas problēmas.


REZULTĀTI
Āda ir gludāka, tvirtāka un elastīgāka. Mazinās sejas pietūkums, tiek izdzēstas noguruma pazīmes.

product
1143475 PAYOT Gua Sha masāžas plāksne, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/31/3c/13b324c6c085199213c814fe0332.png InStock 15 EUR 29.99 <p>GUA SHA rozā kvarca masāžas akmens sejas liftingam. Gua Sha ir tradicionālās ķīniešu medicīnas masāžas akmens. Masāža ar to nodrošina ādu tonizējošu un liftinga efektu. Gua Sha ir veidots sirds formā un ideāli piemērots lietošanai gar sejas kontūru, palīdzot skulpturēt un izlīdzināt sejas ādu, atjaunojot tās mirdzumu. Izgatavots no rozā kvarca. Rozā kvarcs kristālu terapijā ir slavens ar tā nomierinošajām īpašībām. Tas stimulē asinsrites sistēmu un uzlabo ādas kvalitāti. Tāpat kā jaunības eliksīrs, tas samazina grumbu parādīšanos un ādas problēmas.</p> <p><br /><strong>REZULTĀTI</strong><br />Āda ir gludāka, tvirtāka un elastīgāka. Mazinās sejas pietūkums, tiek izdzēstas noguruma pazīmes.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Papildus sejas ādas kopšana