PAYOT Essentiel Solid Biome-Friendly cietais šampūns, 80 g
0 0 (0 atsauksmes)

PAYOT Essentiel Solid Biome-Friendly cietais šampūns, 80 g

LABORATOIRES DR.N.G.PAYOT PARIS
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
13.99 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Cietais biomai-draudzīgais šampūns.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

CIETAIS BIOMAI-DRAUDZĪGAIS ŠAMPŪNS
Maigi attīra matus un galvas ādu. Spēcina, revitalizē un aizsargā matu ekosistēmu. Biomam draudzīgs augu valsts komplekss (otrreizējās pārstrādes pačūlija un organiskā salvija) atjauno mikrobioma līdzsvaru un revitalizē matu ekosistēmu. Aizsargā galvas ādu un padara matus mīkstus. Sastāvā esošās dabiskās izcelsmes micellas, kas iegūtas no kokosriekstiem saudzīgi pievelk netīrumus kā magnēts un nav agresīvas pret ādu. Cietā bāze - rīcineļļas ekstrakts ir augsta E vitamīna un taukskābju koncentrācija. Nomierina galvas ādu un baro matus.

NESATUR ZIEPES. NESATUR SULFĀTUS. NESATUR SILIKONU. 86% DABISKAS IZCELSMES SASTĀVDAĻU. Dermatoloģiski pārbaudīts.

Videi draudzīgs formāts: cietā šampūna gabaliņš atbilst līdz divām 300 ml šampūna pudelēm.*
* Var atšķirties atkarībā no matu garuma.
Atkārtoti pārstrādājamā kartona kastīte izgatavota no koksnes, kas iegūta atbilstoši ilgtspējīgas mežsaimniecības principiem.

product
1144118 PAYOT Essentiel Solid Biome-Friendly cietais šampūns, 80 g https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/5b/fd/fb7df58f658f2fec9fcecb5f0f20.png InStock 13.99 EUR 19.99 <p>CIETAIS BIOMAI-DRAUDZĪGAIS ŠAMPŪNS<br /> Maigi attīra matus un galvas ādu. Spēcina, revitalizē un aizsargā matu ekosistēmu. Biomam draudzīgs augu valsts komplekss (otrreizējās pārstrādes pačūlija un organiskā salvija) atjauno mikrobioma līdzsvaru un revitalizē matu ekosistēmu. Aizsargā galvas ādu un padara matus mīkstus. Sastāvā esošās dabiskās izcelsmes micellas, kas iegūtas no kokosriekstiem saudzīgi pievelk netīrumus kā magnēts un nav agresīvas pret ādu. Cietā bāze - rīcineļļas ekstrakts ir augsta E vitamīna un taukskābju koncentrācija. Nomierina galvas ādu un baro matus.<br /><br /> NESATUR ZIEPES. NESATUR SULFĀTUS. NESATUR SILIKONU. 86% DABISKAS IZCELSMES SASTĀVDAĻU. Dermatoloģiski pārbaudīts.<br /><br /> Videi draudzīgs formāts: cietā šampūna gabaliņš atbilst līdz divām 300 ml šampūna pudelēm.*<br /> * Var atšķirties atkarībā no matu garuma.<br /> Atkārtoti pārstrādājamā kartona kastīte izgatavota no koksnes, kas iegūta atbilstoši ilgtspējīgas mežsaimniecības principiem.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Šampūni