PAYOT Creme N°2 CC Cream Anti-redness SPF 50 sejas krēms, 40 ml

PAYOT Creme N°2 CC Cream Anti-redness SPF 50 sejas krēms, 40 ml

LABORATOIRES DR.N.G.PAYOT PARIS
5.0 5 (8 atsauksmes)
Kopā
23.09 €
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Apsārtumu maskējošs un koriģējošs līdzeklis ar SPF 50+.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Apsārtumu maskējošs un koriģējošs līdzeklis ar SPF 50+
Multifunkcionāls koriģējošs krēms ar hialuronskābi, vairoglapes ekstraktu un iekapsulētiem pigmentiem mitrina ādu, koriģē un apslēpj apsārtumu un nelielas ādas nepilnības. Nodrošina aizsardzību pret UV saules starojumu.
Vairoglapes ekstrakts. Dziedējoša un pretiekaisuma iedarbība. Veicina ādas dzīšanu.
Hialuronskābe ar augstu molekulmasu sadziedē audus, palīdz regulēt šūnu atjaunošanos, mazina kairinājumu.
Iekapsulētie pigmenti apslēpj apsārtumu un nelielas ādas nepilnības, pateicoties īpašajai krāsu korekcijas tehnoloģijai. Šie pigmenti kā hameleons pielāgojas ikvienam ādas tonim.
SPF 50+/PA +++ filtri pasargā ādu no UV starojuma un priekšlaicīgas novecošanas.

product
1143916 PAYOT Creme N°2 CC Cream Anti-redness SPF 50 sejas krēms, 40 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e2/5c/ae1b61a3454d9ac84b78f65321a9.png InStock 23.09 EUR 32.99 <p>Apsārtumu maskējošs un koriģējošs līdzeklis ar SPF 50+<br />Multifunkcionāls koriģējošs krēms ar hialuronskābi, vairoglapes ekstraktu un iekapsulētiem pigmentiem mitrina ādu, koriģē un apslēpj apsārtumu un nelielas ādas nepilnības. Nodrošina aizsardzību pret UV saules starojumu.<br />Vairoglapes ekstrakts. Dziedējoša un pretiekaisuma iedarbība. Veicina ādas dzīšanu.<br />Hialuronskābe ar augstu molekulmasu sadziedē audus, palīdz regulēt šūnu atjaunošanos, mazina kairinājumu.<br />Iekapsulētie pigmenti apslēpj apsārtumu un nelielas ādas nepilnības, pateicoties īpašajai krāsu korekcijas tehnoloģijai. Šie pigmenti kā hameleons pielāgojas ikvienam ādas tonim. <br />SPF 50+/PA +++ filtri pasargā ādu no UV starojuma un priekšlaicīgas novecošanas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi