PARODONTAX Complete Protection Extra Fresh zobu pasta, 75 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

PARODONTAX Complete Protection Extra Fresh zobu pasta, 75 ml

SMITHKLINE BEECHAM
5.0 5 (2 atsauksmes)
Kopā
6.20 €
Derīguma termiņš: 2026-04-30
Zobu pasta smaganu aizsardzībai un zobu stiprināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Ikdienas zobu tīrīšana ar PARODONTAX Complete Protection Extra Fresh zobu pastu palīdzēs uzturēt veselas smaganas un stiprināt zobus.

Smaganu aizsardzība ir ārkārtīgi svarīga, jo veseli zobi sākas ar smaganu veselību. Lai saglabātu zobu dabisko baltumu, nepieciešams rūpēties par mutes dobuma higiēnu. Ikdienas zobu tīrīšana divas reizes dienā vismaz divas minūtes ar PARODONTAX Complete Protection Extra Fresh zobu pastu palīdzēs uzturēt veselas smaganas un stiprināt zobus. Piemērots ikdienas lietošanai.

product
1261692 PARODONTAX Complete Protection Extra Fresh zobu pasta, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/98/ce/09f0a4e2c444d0a4da0409d31b3d.png InStock 6.2 EUR 7.75 <p style="text-align:justify;">Ikdienas zobu tīrīšana ar PARODONTAX Complete Protection Extra Fresh zobu pastu palīdzēs uzturēt veselas smaganas un stiprināt zobus.<br /><br />Smaganu aizsardzība ir ārkārtīgi svarīga, jo veseli zobi sākas ar smaganu veselību. Lai saglabātu zobu dabisko baltumu, nepieciešams rūpēties par mutes dobuma higiēnu. Ikdienas zobu tīrīšana divas reizes dienā vismaz divas minūtes ar PARODONTAX Complete Protection Extra Fresh zobu pastu palīdzēs uzturēt veselas smaganas un stiprināt zobus. Piemērots ikdienas lietošanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobu pastas