PARODONTAX Classic zobu pasta, 75 ml
5.0 5 (8 atsauksmes)

PARODONTAX Classic zobu pasta, 75 ml

GlaxoSmithkline
5.0 5 (8 atsauksmes)
Kopā
6.49 €
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Zobu pasta pret smaganu asiņošanu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Parodontax ir zobu pasta, kas īpaši izstrādāta cilvēkiem, kuri zobu tīrīšanas laikā spļauj asinis. Asinis zobu tīrīšanas laikā var būt viena no pirmajām smaganu problēmu pazīmēm. Smaganu problēmas var izraisīt zobakmens uzkrāšanās. Ja to neārstē, tas galu galā var izraisīt zobu zaudēšanu. Parodontax ir unikāla formula, kas palīdz noņemt aplikumu un tādējādi palīdz uzlabot asiņojošo smaganu veselību, kā arī satur fluoru, lai novērstu kariesu, tāpēc to var lietot katru dienu ar pārliecību.

Parodontax satur nātrija bikarbonātu, kas, tīrot zobus, palīdz noņemt aplikumu un tādējādi palīdz pasargāt no smaganu problēmām.

product
126619 PARODONTAX Classic zobu pasta, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/79/f8/9349f59e97d2c1b0c5bdbc009c20.png InStock 6.49 EUR 6.49 <p style="text-align:justify;">Parodontax ir zobu pasta, kas īpaši izstrādāta cilvēkiem, kuri zobu tīrīšanas laikā spļauj asinis. Asinis zobu tīrīšanas laikā var būt viena no pirmajām smaganu problēmu pazīmēm. Smaganu problēmas var izraisīt zobakmens uzkrāšanās. Ja to neārstē, tas galu galā var izraisīt zobu zaudēšanu. Parodontax ir unikāla formula, kas palīdz noņemt aplikumu un tādējādi palīdz uzlabot asiņojošo smaganu veselību, kā arī satur fluoru, lai novērstu kariesu, tāpēc to var lietot katru dienu ar pārliecību.</p> <p style="text-align:justify;">Parodontax satur nātrija bikarbonātu, kas, tīrot zobus, palīdz noņemt aplikumu un tādējādi palīdz pasargāt no smaganu problēmām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobu pastas