PANTHENOL Altermed Forte 9 % pieniņš, 230 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

PANTHENOL Altermed Forte 9 % pieniņš, 230 ml

ALTERMED CORPORATION
5.0 5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-08-23
Ķermeņa pieniņš ar alveju.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pieniņš ar D-pantenolu, alantoīnu, alveju un A, E un F vitamīnu kompleksu lieliski mitrina, nomierina un atjauno ādu, aizkavē tās novecošanos.

Ķermeņa kopšanas pieniņš ar D-pantenolu, alantoīnu, alveju un A, E un F vitamīnu kompleksu lieliski mitrina, nomierina un atjauno ādu, aizkavē tās novecošanos. D-pantenolam ir spēcīga mitrinoša iedarbība, tas stimulē epidermas un ādas šūnu augšanu un atjaunošanos, kā arī kavē tās novecošanos. Arī alveja efektīvi mitrina, kā arī atvēsina ādu, tai ir antibakteriāla iedarbība, kas mazina ādas iekaisumu, dziedē brūces un veicina šūnu atjaunošanos. Lieliski piemērots arī ķermeņa ādas kopšanai pēc saules apdegumiem. Nesatur parabēnus un PEG. Altermed Panthenol - Latvijā jau gadiem iemīļots zīmols, kas piedāvā sejas un ķermeņa kopšanas produktus ikdienas lietošanai.

product
1162570 PANTHENOL Altermed Forte 9 % pieniņš, 230 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c3/30/891ed8def640a58f4f238cc6408d.png InStock 10.18 EUR 13.57 <p style="text-align:justify;">Pieniņš ar D-pantenolu, alantoīnu, alveju un A, E un F vitamīnu kompleksu lieliski mitrina, nomierina un atjauno ādu, aizkavē tās novecošanos.<br /><br />Ķermeņa kopšanas pieniņš ar D-pantenolu, alantoīnu, alveju un A, E un F vitamīnu kompleksu lieliski mitrina, nomierina un atjauno ādu, aizkavē tās novecošanos. D-pantenolam ir spēcīga mitrinoša iedarbība, tas stimulē epidermas un ādas šūnu augšanu un atjaunošanos, kā arī kavē tās novecošanos. Arī alveja efektīvi mitrina, kā arī atvēsina ādu, tai ir antibakteriāla iedarbība, kas mazina ādas iekaisumu, dziedē brūces un veicina šūnu atjaunošanos. Lieliski piemērots arī ķermeņa ādas kopšanai pēc saules apdegumiem. Nesatur parabēnus un PEG. Altermed Panthenol - Latvijā jau gadiem iemīļots zīmols, kas piedāvā sejas un ķermeņa kopšanas produktus ikdienas lietošanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Ķermeņa ādas kopšana/Krēmi, losjoni un eļļas