PAMPERS Pants-4 (9-15 kg) biksītes, 52 gab.
5.0 5 (1 atsauksme)

PAMPERS Pants-4 (9-15 kg) biksītes, 52 gab.

PROCTER&GAMBLE
5.0 5 (1 atsauksme)
Derīguma termiņš: 2026-09-30
Maigas, viegli nomaināmas biksītes mazuļiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Maigas, viegli nomaināmas biksītes mazuļiem.
Īpašās mikro pērles ātri absorbē, noslēdz mitrumu iekšienē un nodrošina mazulim sausumu līdz 12 stundām. Biksītes ir viegli nomaināmas - vienkārši uzvilkt un novilkt, attaisot maliņas. Elastīgā vidukļa jostiņa un maliņas ap kājiņām pielāgojas mazuļa formai un kustībām, novēršot saspiedumus.
Ja mazulis sāk kustēties autiņbiksīšu nomaiņas laikā, Pampers Pants ir vienkārši nomaināmas: var uzvilkt ar vienu kustību, ir viegli noņemt, atplēšot sānus, un ērti izmest, pielipinot lenti.


Nakts laikā Pampers Pants palīdz novērst spraugu un noplūžu rašanos, lai miegs būtu salds un netraucēts.
To nodrošina 360 Fit:

  • elastīga josta, kas pielāgojas mazuļa vēderiņam,
  • vidusslānis ar ļoti augstu absorbcijas spēju, kas tūlīt absorbē mitrumu,
  • dubultās maliņas, kas aptver mazuļa kājas un novērš noplūdes.

Pampers Pants - vienkāršai nomaiņai dienā un aizsardzībai pret noplūdēm naktī.
Ar Pampers biksītēm, kas ir maigas kā kokvilna, katrs rīts un nākamā diena būs prieka pilna! Sniedziet mazulim komforta sajūtu!

product
1143374 PAMPERS Pants-4 (9-15 kg) biksītes, 52 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/bb/46/b8aba889d134beea5a4099038865.png InStock 18.74 EUR 24.99 <p>Maigas, viegli nomaināmas biksītes mazuļiem.<br />Īpašās mikro pērles ātri absorbē, noslēdz mitrumu iekšienē un nodrošina mazulim sausumu līdz 12 stundām. Biksītes ir viegli nomaināmas - vienkārši uzvilkt un novilkt, attaisot maliņas. Elastīgā vidukļa jostiņa un maliņas ap kājiņām pielāgojas mazuļa formai un kustībām, novēršot saspiedumus.<br />Ja mazulis sāk kustēties autiņbiksīšu nomaiņas laikā, Pampers Pants ir vienkārši nomaināmas: var uzvilkt ar vienu kustību, ir viegli noņemt, atplēšot sānus, un ērti izmest, pielipinot lenti.</p> <p><br />Nakts laikā Pampers Pants palīdz novērst spraugu un noplūžu rašanos, lai miegs būtu salds un netraucēts.<br /><strong>To nodrošina 360 Fit:</strong></p> <ul><li>elastīga josta, kas pielāgojas mazuļa vēderiņam,</li> <li>vidusslānis ar ļoti augstu absorbcijas spēju, kas tūlīt absorbē mitrumu,</li> <li>dubultās maliņas, kas aptver mazuļa kājas un novērš noplūdes.</li> </ul><p>Pampers Pants - vienkāršai nomaiņai dienā un aizsardzībai pret noplūdēm naktī.<br />Ar Pampers biksītēm, kas ir maigas kā kokvilna, katrs rīts un nākamā diena būs prieka pilna! Sniedziet mazulim komforta sajūtu!</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Autiņbiksītes