PAMPERS New Baby mitrās salvetes, 50 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

PAMPERS New Baby mitrās salvetes, 50 gab.

PROCTER&GAMBLE PHARMACEUTICALS
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2025-05-08
Pampers New Baby salvetes palīdz pasargāt no ādas kairinājuma, lai pēc iespējas saudzīgāk rūpētos par jūsu jaundzimušā jutīgo ādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Jaundzimušo āda ir ļoti jutīga, un tā ir pelnījusi saudzīgu aizsardzību, sākot ar autiņbiksīšu nomaiņu. Pampers New Baby salvetes palīdz pasargāt no ādas kairinājuma, lai pēc iespējas saudzīgāk rūpētos par jūsu jaundzimušā jutīgo ādu. Vēdera izejas vai urīna fermenti maina ādas pH, palielinot ādas kairinājuma un izsitumu rašanās risku. Visas Pampers mitrās salvetes satur unikālu formulu, kas aizsargā dabisko ādas pH līmeni labāk nekā kokvilna un ūdens, tā ka pat jutīgākā āda ir tīra un pasargāta pret ādas kairinājumu. Pampers New Baby salvetes ir dermatoloģiski pārbaudītas, un tās apstiprinājuši Ādas kopšanas veselības asociācijas (Skin Health Alliance) dermatologi. Tā kā Pampers New Baby ir izstrādātas, ņemot vērā jaundzimušo jutīgo ādu, tās nesatur spirtu, smaržas, krāsvielas. 

product
1143402 PAMPERS New Baby mitrās salvetes, 50 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/c6/d7/2bb4607025764264c0483083303e.png InStock 3.99 EUR 3.99 <p>Jaundzimušo āda ir ļoti jutīga, un tā ir pelnījusi saudzīgu aizsardzību, sākot ar autiņbiksīšu nomaiņu. Pampers New Baby salvetes palīdz pasargāt no ādas kairinājuma, lai pēc iespējas saudzīgāk rūpētos par jūsu jaundzimušā jutīgo ādu. Vēdera izejas vai urīna fermenti maina ādas pH, palielinot ādas kairinājuma un izsitumu rašanās risku. Visas Pampers mitrās salvetes satur unikālu formulu, kas aizsargā dabisko ādas pH līmeni labāk nekā kokvilna un ūdens, tā ka pat jutīgākā āda ir tīra un pasargāta pret ādas kairinājumu. Pampers New Baby salvetes ir dermatoloģiski pārbaudītas, un tās apstiprinājuši Ādas kopšanas veselības asociācijas (Skin Health Alliance) dermatologi. Tā kā Pampers New Baby ir izstrādātas, ņemot vērā jaundzimušo jutīgo ādu, tās nesatur spirtu, smaržas, krāsvielas. </p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Mitrās salvetes