PAMPERS Kids Hygiene On-The-Go mitrās salvetes, 40 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

PAMPERS Kids Hygiene On-The-Go mitrās salvetes, 40 gab.

PROCTER&GAMBLE
0 0 (0 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2024-12-10
Mitrās salvetes ar maigo sastāvu ir īpaši izstrādātas, lai maigi noņemtu baktērijas no mazuļa rokām, sejas un ķermeņa.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Mitrās salvetes ar maigo sastāvu ir īpaši izstrādātas, lai maigi noņemtu baktērijas no mazuļa rokām, sejas un ķermeņa. Mitrās salvetes ir dermatoloģiski pārbaudītas un apstiprinātas Ādas veselības asociācijā (Skin Health Alliance). Nesatur alkoholu, krāsvielas un parabēnus.
Pampers Kids Hygiene On-The-Go mitrās salvetes nodrošina maigu tīrīšanu, pateicoties to unikālajai ūdens bāzes formulai, kas satur divreiz vairāk attīrošo vielu. Salvetes satur augu šķiedras, kuru maigā un blīvā tekstūra saudzīgi noņem netīrumus un līdz pat 99% baktēriju.
Zīdaiņu āda ir ļoti maiga un pelnījusi tikpat maigu tīrīšanu un aizsardzību!

product
1143401 PAMPERS Kids Hygiene On-The-Go mitrās salvetes, 40 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0e/65/38f4615f07672e1ed8dbe304d225.png InStock 2.99 EUR 2.99 <p>Mitrās salvetes ar maigo sastāvu ir īpaši izstrādātas, lai maigi noņemtu baktērijas no mazuļa rokām, sejas un ķermeņa. Mitrās salvetes ir dermatoloģiski pārbaudītas un apstiprinātas Ādas veselības asociācijā (Skin Health Alliance). Nesatur alkoholu, krāsvielas un parabēnus.<br />Pampers Kids Hygiene On-The-Go mitrās salvetes nodrošina maigu tīrīšanu, pateicoties to unikālajai ūdens bāzes formulai, kas satur divreiz vairāk attīrošo vielu. Salvetes satur augu šķiedras, kuru maigā un blīvā tekstūra saudzīgi noņem netīrumus un līdz pat 99% baktēriju.<br />Zīdaiņu āda ir ļoti maiga un pelnījusi tikpat maigu tīrīšanu un aizsardzību!</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Mitrās salvetes