PAMPERS Aqua Pure (3x48) mitrās salvetes, 144 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

PAMPERS Aqua Pure (3x48) mitrās salvetes, 144 gab.

PROCTER&GAMBLE
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
10.99 €
Derīguma termiņš: 2025-11-03
Pampers Aqua Pure salvetes — izgatavotas, izmantojot 99% ūdens un organisko kokvilnu, — palīdz aizsargāt mazuļa maigo ādu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Pampers Aqua Pure salvetes — izgatavotas, izmantojot 99% ūdens un organisko kokvilnu, — palīdz aizsargāt mazuļa maigo ādu. Tajās nav alkohola un smaržvielu. Atlikušo 1% izgatavo no dermatoloģiski pārbaudītām, maigām attīrošajām vielām un Pampers pārbaudītajām sastāvdaļām, lai palīdzētu saglabāt mazuļa ādas pH līdzsvaru un pasargātu viņu no ādas kairinājuma. Aqua Pure salvetes var droši izmantot mazuļa maigajai ādai.
Pampers Pure mitrās salvetes nodrošina maigu mazuļa ādas attīrīšanu. Dzīves pirmajos mēnešos zīdaiņa āda ir divreiz plānāka par pieaugušā ādu, tā ir īpaši maiga un viegli sakairināma. Galvenie kairinātāji ir urīns un izkārnījumi, kuru iedarbībai ir pakļauts mazuļa dupsītis. Organiskās kokvilnai salvetes tīra jaundzimušā ādu gluži kā ūdens! Īpaši piemērotas jaundzimušajiem. Nesatur smaržvielas, alkoholu un citas ādu kairinošas piedevas.
Mitrās salvetes – ātrā palīdzība gan mazuļa ādas kopšanai, gan ikdienā. Ceļojumos, atrodoties ārpus mājas un pusdienojot, ēdot saldējumu vasarā, atgrūžot pieniņu uz mammas drēbēm - tik daudz situāciju, kad mitrās salvetes ir nepieciešamas un spēj Jums palīdzēt!

product
1143400 PAMPERS Aqua Pure (3x48) mitrās salvetes, 144 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0a/64/1999ddd33c33106e601f31a574d7.png InStock 10.99 EUR 10.99 <p>Pampers Aqua Pure salvetes — izgatavotas, izmantojot 99% ūdens un organisko kokvilnu, — palīdz aizsargāt mazuļa maigo ādu. Tajās nav alkohola un smaržvielu. Atlikušo 1% izgatavo no dermatoloģiski pārbaudītām, maigām attīrošajām vielām un Pampers pārbaudītajām sastāvdaļām, lai palīdzētu saglabāt mazuļa ādas pH līdzsvaru un pasargātu viņu no ādas kairinājuma. Aqua Pure salvetes var droši izmantot mazuļa maigajai ādai.<br />Pampers Pure mitrās salvetes nodrošina maigu mazuļa ādas attīrīšanu. Dzīves pirmajos mēnešos zīdaiņa āda ir divreiz plānāka par pieaugušā ādu, tā ir īpaši maiga un viegli sakairināma. Galvenie kairinātāji ir urīns un izkārnījumi, kuru iedarbībai ir pakļauts mazuļa dupsītis. Organiskās kokvilnai salvetes tīra jaundzimušā ādu gluži kā ūdens! Īpaši piemērotas jaundzimušajiem. Nesatur smaržvielas, alkoholu un citas ādu kairinošas piedevas.<br />Mitrās salvetes – ātrā palīdzība gan mazuļa ādas kopšanai, gan ikdienā. Ceļojumos, atrodoties ārpus mājas un pusdienojot, ēdot saldējumu vasarā, atgrūžot pieniņu uz mammas drēbēm - tik daudz situāciju, kad mitrās salvetes ir nepieciešamas un spēj Jums palīdzēt!</p> Menessaptieka/Visas preces/Māmiņām un bērniem/Preces bērnam/Mitrās salvetes