OTRINAZIL SPRAY 1mg/50mg/ml deguna aerosols, 10 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

OTRINAZIL SPRAY 1mg/50mg/ml deguna aerosols, 10 ml

MEDANA PHARMA TERPOL GROUP
Derīguma termiņš: 2025-07-30
Otrinazil ir indicēts lietošanai pieaugušajiem un pusaudžiem no 12 gadu vecuma.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Otrinazil ir indicēts lietošanai pieaugušajiem un pusaudžiem no 12 gadu vecuma:

  • deguna gļotādas tūskas mazināšanai rinīta gadījumā un gļotādas dzīšanas stimulēšanai, vazomotora rinīta ārstēšanai un elpošanas caur degunu atvieglošanai pēc deguna operācijām.
  • deguna gļotādas tūskas mazināšanai rinīta gadījumā, kas saistīts ar akūtu paranazālo sinusu iekaisumu (rinosinusīts).
Papildu informācija par produktu
product
1151763 OTRINAZIL SPRAY 1mg/50mg/ml deguna aerosols, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/00/2c/89f5ebb71930e3d8199ded7e4d2e.png InStock 7.59 EUR 7.59 <p style="text-align:justify;">Otrinazil ir indicēts lietošanai pieaugušajiem un pusaudžiem no 12 gadu vecuma:</p> <ul><li style="text-align:justify;">deguna gļotādas tūskas mazināšanai rinīta gadījumā un gļotādas dzīšanas stimulēšanai, vazomotora rinīta ārstēšanai un elpošanas caur degunu atvieglošanai pēc deguna operācijām.</li> <li style="text-align:justify;">deguna gļotādas tūskas mazināšanai rinīta gadījumā, kas saistīts ar akūtu paranazālo sinusu iekaisumu (rinosinusīts).</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Aerosoli, pilieni un citi pretiesnu līdzekļi