OTINUM 20 % ausu pilieni, 10 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

OTINUM 20 % ausu pilieni, 10 ml

POLFA RZESZOW
Kopā
7.09 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Šīs zāles lieto simptomātiskai auss sāpju mazināšanai akūta un hroniska vidusauss iekaisuma, ārējās auss iekaisuma un timpanīta gadījumā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Holīna salicilāts, Otinum aktīvā viela, pieder pie salicilātu grupas. Tam piemīt pretiekaisuma un pretsāpju darbība, un šī iemesla dēļ tas mazina sāpes un iekaisumu vidusauss iekaisuma, timpanīta un ārējās auss iekaisuma gadījumā. Zāļu sastāvā esošais glicerīns mīkstina auss sēru, veicinot tā izņemšanu. Pēc lokālas lietošanas ausī zālēm nepiemīt sistēmiska iedarbība. Šīs zāles lieto simptomātiskai auss sāpju mazināšanai akūta un hroniska vidusauss iekaisuma, ārējās auss iekaisuma un timpanīta gadījumā.

Papildu informācija par produktu
product
115040 OTINUM 20 % ausu pilieni, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f4/d6/09de7a6793000b87f492b0e82295.png InStock 7.09 EUR 7.09 <p style="text-align:justify;">Holīna salicilāts, Otinum aktīvā viela, pieder pie salicilātu grupas. Tam piemīt pretiekaisuma un pretsāpju darbība, un šī iemesla dēļ tas mazina sāpes un iekaisumu vidusauss iekaisuma, timpanīta un ārējās auss iekaisuma gadījumā. Zāļu sastāvā esošais glicerīns mīkstina auss sēru, veicinot tā izņemšanu. Pēc lokālas lietošanas ausī zālēm nepiemīt sistēmiska iedarbība. Šīs zāles lieto simptomātiskai auss sāpju mazināšanai akūta un hroniska vidusauss iekaisuma, ārējās auss iekaisuma un timpanīta gadījumā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Acīm un ausīm/Ausu veselībai