ORTHOMOL Osteo pulveris, 30 gab.

ORTHOMOL Osteo pulveris, 30 gab.

ORTHOMOL GMBH
Derīguma termiņš: 2026-07-31
Vitamīni ātrākai kaulu sadzīšanai, atveseļošanai pēc lūzumiem un smagām traumām. Uztura un atbalsta nodrošināšana visai muskuļu un skeleta sistēmai. Turklāt tiem ir visspēcīgākā pretiekaisuma iedarbība.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Uztura bagātinātājs.

Satur kauliem būtiskas mikrouzturvielas. Ar vitamīnu D un kalciju. 30 dienu devas pulverī pa 15 g. Satur kauliem būtiskas mikrouzturvielas: vitamīns D veicina kalcija normālu uzsūkšanos/izmantošanu; kalcijs ir nepieciešams kaulu veselības uzturēšanai; vitamīni K, D, kā arī cinks un mangāns palīdz uzturēt kaulu veselību; vitamīns C veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai kaulu darbībai.

https://www.youtube.com/watch?v=YkkUr1fbm1I

Papildu informācija par produktu
product
1151600 ORTHOMOL Osteo pulveris, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/37/7b/1de52a7acb76919af026c0f1d87c.png InStock 35.69 EUR 50.99 <p style="text-align:justify;">Uztura bagātinātājs.</p> <p style="text-align:justify;">Satur kauliem būtiskas mikrouzturvielas. Ar vitamīnu D un kalciju. 30 dienu devas pulverī pa 15 g. Satur kauliem būtiskas mikrouzturvielas: vitamīns D veicina kalcija normālu uzsūkšanos/izmantošanu; kalcijs ir nepieciešams kaulu veselības uzturēšanai; vitamīni K, D, kā arī cinks un mangāns palīdz uzturēt kaulu veselību; vitamīns C veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai kaulu darbībai.</p> <p style="text-align:justify;"><a href="https://www.youtube.com/watch?v=YkkUr1fbm1I">https://www.youtube.com/watch?v=YkkUr1fbm1I</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi