ORTHOMOL Nemuri pulveris, 30 gab.

ORTHOMOL Nemuri pulveris, 30 gab.

ORTHOMOL GMBH
Kopā
38.49 €
Derīguma termiņš: 2026-10-26
Minerālvielu komplekss nervu sistēmas nomierināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Uztura bagātinātājs ar cukuru un saldinātājiem. Pulveris karstā dzēriena pagatavošanai. Satur vitamīnu B6, niacīnu, magniju, melisas, apiņu un zaļās tējas ekstraktus, glicīnu un L-triptofānu.

  • Vitamīns B6, niacīns un magnijs veicina normālu nervu sistēmas darbību.
  • 1Melatonīns palīdz samazināt iemigšanai nepieciešamo laiku. Labvēlīgo ietekmi panāk uzņemot 1 mg melatonīna pirms gulētiešanas.

    Melatonīns atvieglo ar diennakts ritma izjukšanu saistītās sajūtas. Labvēlīgo ietekmi panāk uzņemot 0,5 mg ceļojuma pirmajā dienā neilgi pirms gulētiešanas un pirmajās dienās pēc nonākšanas gala mērķī.

Papildu informācija par produktu
product
1151676 ORTHOMOL Nemuri pulveris, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0f/27/1e816ca759e79332ef31594e7a22.png InStock 38.49 EUR 54.99 <p style="text-align:justify;">Uztura bagātinātājs ar cukuru un saldinātājiem. Pulveris karstā dzēriena pagatavošanai. Satur vitamīnu B6, niacīnu, magniju, melisas, apiņu un zaļās tējas ekstraktus, glicīnu un L-triptofānu.</p> <ul><li style="text-align:justify;">Vitamīns B6, niacīns un magnijs veicina normālu nervu sistēmas darbību.</li> <li> <p style="text-align:justify;"><strong><sup>1</sup></strong>Melatonīns palīdz samazināt iemigšanai nepieciešamo laiku. Labvēlīgo ietekmi panāk uzņemot 1 mg melatonīna pirms gulētiešanas.<br /><br />Melatonīns atvieglo ar diennakts ritma izjukšanu saistītās sajūtas. Labvēlīgo ietekmi panāk uzņemot 0,5 mg ceļojuma pirmajā dienā neilgi pirms gulētiešanas un pirmajās dienās pēc nonākšanas gala mērķī.</p> </li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi