ORTHOMOL Immun paciņas, 15 gab.

ORTHOMOL Immun paciņas, 15 gab.

ORTHOMOL GMBH
Derīguma termiņš: 2025-11-21
Orthomol Immun - bagātīgs vitamīnu un minerālvielu komplekss cilvēkiem ar imūnās sistēmas vājumu, hroniskiem iekaisīgiem procesiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Orthomol Immun pilnvērtīgai imūnsistēmas darbībai būtiskas uzturvielas.

Sportistiem imunitātes uzturēšanai intensīvu slodžu laikā, pirms sacensībām. No 14 gadu vecuma.

Imūnai sistēmai nepieciešamās mikrouzturvielas:

  • Vitamīns C, E un jauktie karotinoīdi cīnās ar brīvajiem radikāļiem un neitralizē tos, tādējādi pasargā šūnas no to bojājuma un stiprina organisma aizsargspējas. 

  • Bioflavonoīdi kā dabiskie antioksidanti pastiprina C vitamīna iedarbību. 

  • Vitamīns A pasargā ādu un gļotādas. 

  • Mikroelementi cinks, selēns, dzelzs, varš un mangāns ir svarīgas antioksidatīvās sistēmas enzīmu sastāvdaļas un tie pozitīvi iedarbojas uz imūnajām šūnām. 

  • B grupas vitamīni veicina šūnu vielmaiņu.


UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.

https://www.youtube.com/watch?v=YkkUr1fbm1I

Papildu informācija par produktu
product
1151559 ORTHOMOL Immun paciņas, 15 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/df/e3/0c89fa150c5b38eba22417c8a7a8.png OutOfStock 23.09 EUR 32.99 <p>Orthomol Immun pilnvērtīgai imūnsistēmas darbībai būtiskas uzturvielas.</p> <p>Sportistiem imunitātes uzturēšanai intensīvu slodžu laikā, pirms sacensībām. No 14 gadu vecuma.</p> <p>Imūnai sistēmai nepieciešamās mikrouzturvielas:</p> <ul><li> <p>Vitamīns C, E un jauktie karotinoīdi cīnās ar brīvajiem radikāļiem un neitralizē tos, tādējādi pasargā šūnas no to bojājuma un stiprina organisma aizsargspējas. </p> </li> <li> <p>Bioflavonoīdi kā dabiskie antioksidanti pastiprina C vitamīna iedarbību. </p> </li> <li> <p>Vitamīns A pasargā ādu un gļotādas. </p> </li> <li> <p>Mikroelementi cinks, selēns, dzelzs, varš un mangāns ir svarīgas antioksidatīvās sistēmas enzīmu sastāvdaļas un tie pozitīvi iedarbojas uz imūnajām šūnām. </p> </li> <li> <p>B grupas vitamīni veicina šūnu vielmaiņu.</p> </li> </ul><p><br />UZTURA BAGĀTINĀTĀJS. UZTURA BAGĀTINĀTĀJS NEAIZSTĀJ PILNVĒRTĪGU UN SABALANSĒTU UZTURU.</p> <p><a href="https://www.youtube.com/watch?v=YkkUr1fbm1I">https://www.youtube.com/watch?v=YkkUr1fbm1I</a></p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Imunitātei