ORTHOMOL Fertil Plus tabletes + kapsulas, 30 gab.

ORTHOMOL Fertil Plus tabletes + kapsulas, 30 gab.

ORTHOMOL GMBH
Kopā
48.14 €
Derīguma termiņš: 2026-03-29
Orthomol Fertil plus ir diētiskā pārtika, tā paredzēta diētiskai lietošanai vīriešiem ar reproduktīvās funkcijas traucējumiem - cinks veicina normālu auglību un reprodukciju, palīdz uzturēt normālu testosterona līmeni asinīs.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • Orthomol Fertil plusL-karnitīnam ir būtiska loma spermatozoīdu enerģijas nodrošināšanā, tādējādi tiek stimulēta spermatozoīdu spēja iekļūt olšūnā. L-karnitīnam ir pozitīva iedarbība uz spermatozoīdu kustīgumu. 
  • Koenzīms Q10 ir spēcīgs antioksidants un tas pasargā spermatozoīdus no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes. Tam ir pozitīva iedarbība uz spermatozoīdu kustīgumu. 
  • N-acetilcisteīns ir glutationa sastāvdaļa, kam ir antioksidatīva iedarbība un tas stimulē spermatozoīdu kustīgumu un paaugstina normālu nobriedušu spermatozoīdu daudzumu. 
  • Vitamīns E ir antioksidants, kas pasargā jutīgās šūnu membrānas no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes. Kombinācijā ar selēnu vitamīns E stimulē spermatozoīdu kustīgumu un paaugstina normālu nobriedušu spermatozoīdu daudzumu. 
  • Vitamīns C ir antioksidants, kas pasargā spermatozoīdus no brīvo radikāļu kaitīgās iedarbības. Vitamīns C paaugstina spermas blīvumu, spermatozoīdu kustīgumu un paaugstina normālu nobriedušu spermatozoīdu daudzumu. 
  • B grupas vitamīni (folskābe, B6, B12) ir nozīmīgi šūnu veidošanās un augšanas procesu nodrošināšanā un tiem ir pozitīva iedarbība uz spermas blīvumu un homocisteīna līmeni. 
  • Omega-3 taukskābes pozitīvi ietekmē spermatozoīdu membrānu elasticitāti, kas ir būtiski apaugļošanās procesā. 
  • Selēns ir būtiska antioksidatīvo enzīmu sastāvdaļa. No enzīmu aktivitātes atkarīga spermatozoīdu dzīvotspēja, normāla forma un kustīgums. 
  • Cinks ir būtisks vīriešu reproduktīvās funkcijas nodrošināšanai. Ar cinka nepietiekamību saista samazinātu testosterona veidošanos. Lietojot cinku, tiek stimulēta testosterona veidošanās un spermas blīvums paaugstinās.
Papildu informācija par produktu
product
1151280 ORTHOMOL Fertil Plus tabletes + kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/ba/e2/598d0d4c83570bbe0c54e61e9b9d.png InStock 48.14 EUR 64.19 <ul><li>Orthomol Fertil plusL-karnitīnam ir būtiska loma spermatozoīdu enerģijas nodrošināšanā, tādējādi tiek stimulēta spermatozoīdu spēja iekļūt olšūnā. L-karnitīnam ir pozitīva iedarbība uz spermatozoīdu kustīgumu. </li> <li>Koenzīms Q10 ir spēcīgs antioksidants un tas pasargā spermatozoīdus no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes. Tam ir pozitīva iedarbība uz spermatozoīdu kustīgumu. </li> <li>N-acetilcisteīns ir glutationa sastāvdaļa, kam ir antioksidatīva iedarbība un tas stimulē spermatozoīdu kustīgumu un paaugstina normālu nobriedušu spermatozoīdu daudzumu. </li> <li>Vitamīns E ir antioksidants, kas pasargā jutīgās šūnu membrānas no brīvo radikāļu kaitīgās ietekmes. Kombinācijā ar selēnu vitamīns E stimulē spermatozoīdu kustīgumu un paaugstina normālu nobriedušu spermatozoīdu daudzumu. </li> <li>Vitamīns C ir antioksidants, kas pasargā spermatozoīdus no brīvo radikāļu kaitīgās iedarbības. Vitamīns C paaugstina spermas blīvumu, spermatozoīdu kustīgumu un paaugstina normālu nobriedušu spermatozoīdu daudzumu. </li> <li>B grupas vitamīni (folskābe, B6, B12) ir nozīmīgi šūnu veidošanās un augšanas procesu nodrošināšanā un tiem ir pozitīva iedarbība uz spermas blīvumu un homocisteīna līmeni. </li> <li>Omega-3 taukskābes pozitīvi ietekmē spermatozoīdu membrānu elasticitāti, kas ir būtiski apaugļošanās procesā. </li> <li>Selēns ir būtiska antioksidatīvo enzīmu sastāvdaļa. No enzīmu aktivitātes atkarīga spermatozoīdu dzīvotspēja, normāla forma un kustīgums. </li> <li>Cinks ir būtisks vīriešu reproduktīvās funkcijas nodrošināšanai. Ar cinka nepietiekamību saista samazinātu testosterona veidošanos. Lietojot cinku, tiek stimulēta testosterona veidošanās un spermas blīvums paaugstinās.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni ģimenei/Vīriešiem