ORAL-B Sensitivity & Gum Calm Whitening zobu pasta, 75 ml
5.0 5 (2 atsauksmes)

ORAL-B Sensitivity & Gum Calm Whitening zobu pasta, 75 ml

PROCTER&GAMBLE
5.0 5 (2 atsauksmes)
Derīguma termiņš: 2026-11-30
Klīniski apstiprināta zobu pasta mutes dobuma kopšanai un zobu jutīguma mazināšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Klīniski apstiprināta zobu pasta mutes dobuma kopšanai un zobu jutīguma mazināšanai. Piemērota tikai pieaugušajiem.
Oral-B Sensitivity&Gum Calm zobu pasta nekavējoties mazina jutīguma sāpes un nomierina smaganas, nodrošinot komforta sajūtu mutē. Tās unikālā ActivCalm tehnoloģija mazina jutīguma sāpes, izveidojot aizsardzības slāni un atvēsina smaganas zobu mazgāšanas laikā un pēc tās.
Zobu pastas atvēsinošais efekts un vieglā, patīkamā garša atsvaidzinās Jūsu mutes dobumu un ilgstoši atbrīvos Jūs no zobu jutīguma!

product
1142994 ORAL-B Sensitivity & Gum Calm Whitening zobu pasta, 75 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/dd/78/4eaa0cedf2a667ed2346c0fe9efa.png InStock 5.99 EUR 5.99 <p style="text-align:justify;">Klīniski apstiprināta zobu pasta mutes dobuma kopšanai un zobu jutīguma mazināšanai. Piemērota tikai pieaugušajiem.<br />Oral-B Sensitivity&amp;Gum Calm zobu pasta nekavējoties mazina jutīguma sāpes un nomierina smaganas, nodrošinot komforta sajūtu mutē. Tās unikālā ActivCalm tehnoloģija mazina jutīguma sāpes, izveidojot aizsardzības slāni un atvēsina smaganas zobu mazgāšanas laikā un pēc tās.<br />Zobu pastas atvēsinošais efekts un vieglā, patīkamā garša atsvaidzinās Jūsu mutes dobumu un ilgstoši atbrīvos Jūs no zobu jutīguma!</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Zobu pastas