ONYTEC 80 mg/g ārstnieciskā nagu laka, 1 gab.
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

ONYTEC 80 mg/g ārstnieciskā nagu laka, 1 gab.

ARMIRALL HERMAL GMBH
Derīguma termiņš: 2026-10-30
Onytec satur aktīvo vielu ciklopiroksu, kas pieder zāļu grupai, ko sauc par pretsēnīšu līdzekļiem.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Onytec satur aktīvo vielu ciklopiroksu, kas pieder zāļu grupai, ko sauc par pretsēnīšu līdzekļiem. Tas iznīcina daudzas sēnīšu sugas, kas var izraisīt nagu infekcijas.

Onytec lieto, lai pieaugušajiem ārstētu vieglas vai vidēji smagas sēnīšu infekcijas, kas neskar nagu pamatni/lunulu (pusmēness formas gaišā daļa pie naga saknes). Parasti ārstēšanas ilgums roku pirkstu nagiem ir apmēram 6 mēneši un 12 mēneši kāju pirkstu nagiem.

Ja pēc 1 mēneša roku pirkstu nagiem un 2 mēnešiem kāju pirkstu nagiem simptomi pasliktinās vai nav redzams uzlabojums, Jums jākonsultējas ar ārstu.

[video url="https://youtu.be/eTYpqPrwm1I"]

Papildu informācija par produktu
product
1151495 ONYTEC 80 mg/g ārstnieciskā nagu laka, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/fe/ac/f78286dfc090d9f03c19c00619e5.png InStock 29.15 EUR 29.15 <p style="text-align:justify;">Onytec satur aktīvo vielu ciklopiroksu, kas pieder zāļu grupai, ko sauc par pretsēnīšu līdzekļiem. Tas iznīcina daudzas sēnīšu sugas, kas var izraisīt nagu infekcijas.</p> <p style="text-align:justify;">Onytec lieto, lai pieaugušajiem ārstētu vieglas vai vidēji smagas sēnīšu infekcijas, kas neskar nagu pamatni/lunulu (pusmēness formas gaišā daļa pie naga saknes). Parasti ārstēšanas ilgums roku pirkstu nagiem ir apmēram 6 mēneši un 12 mēneši kāju pirkstu nagiem.</p> <p style="text-align:justify;">Ja pēc 1 mēneša roku pirkstu nagiem un 2 mēnešiem kāju pirkstu nagiem simptomi pasliktinās vai nav redzams uzlabojums, Jums jākonsultējas ar ārstu.</p> <p style="text-align:justify;">[video url="https://youtu.be/eTYpqPrwm1I"]</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Ādas slimības