OMRON C-102 Total inhalators, 1 gab.
5.0 5 (1 atsauksme)

OMRON C-102 Total inhalators, 1 gab.

3A HEALTmoH CARE S.R.L.
5.0 5 (1 atsauksme)
Kopā
90.20 €
Unikāla ierīce divi vienā, kompresijas miglotājs ar nazālu dušu (speciālais uzgalis deguna skalošanai).
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Unikāla ierīce divi vienā, kompresijas miglotājs ar nazālu dušu (speciālais uzgalis deguna skalošanai). Ierīces dubultā funkcija ļauj efektīvi ārstēt un atvieglot (noņemt) dažādu elpceļu slimību simptomus gada laikā. Šī ir medicīniska ierīce, kas paredzēta lietošanai mājas apstākļos.

Tehniskā informācija

  • Miglotājs: aerosola daļiņu izmērs: 2,6 m, izsmidzināšanas ātrums:

0,35 ml / min, medikamentu daudzums: 2-12 ml.

  • Deguna skalotājs: daļiņu izmērs: 90 % daļiņu> 10 µm, izsmidzināšanas ātrums: vairāk kā 5 ml/min, šķīduma daudzums: 3-15 ml.
  • Īss procedūras laiks (jaudīgs kompresors, kas nodrošina augstu izsmidzināšanas ātrumu un saīsina procedūras ilgumu).
  • Ērts lietošanā un viegls kopšanā.
  • Paredzēts gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Komplektā: kompresors, miglotāja komplekts, deguna skalotājs, iemutis, adapters, gaisa caurulīte, maska bērniem, maska pieaugušajiem.

Priekšrocības

  • Ierīce divi vienā.
  • Miglotājs ir paredzēts medikamentu ievadīšanai apakšējos elpceļos. To lieto tādu elpošanas ceļu slimību ārstēšanai kā astma, hronisks bronhīts, bronhiolīts uc.
  • Nazāla duša (deguna skalotājas) ir paredzēta rīkles, deguna un mutes dobumu skalošanai, attīra deguna dobumu un mazina tādu slimību simptomus kā saaukstēšanās, alerģiskais rinīts vai sinusīts.
product
1091290 OMRON C-102 Total inhalators, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e3/82/05cc337705e1cdd2e6808a5ffe3d.png InStock 90.2 EUR 90.2 <p style="text-align:justify;">Unikāla ierīce divi vienā, kompresijas miglotājs ar nazālu dušu (speciālais uzgalis deguna skalošanai). Ierīces dubultā funkcija ļauj efektīvi ārstēt un atvieglot (noņemt) dažādu elpceļu slimību simptomus gada laikā. Šī ir medicīniska ierīce, kas paredzēta lietošanai mājas apstākļos.</p> <p style="text-align:justify;">Tehniskā informācija</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Miglotājs: aerosola daļiņu izmērs: 2,6 m, izsmidzināšanas ātrums:</li> </ul><p style="text-align:justify;">0,35 ml / min, medikamentu daudzums: 2-12 ml.</p> <ul style="text-align:justify;"><li>Deguna skalotājs: daļiņu izmērs: 90 % daļiņu&gt; 10 µm, izsmidzināšanas ātrums: vairāk kā 5 ml/min, šķīduma daudzums: 3-15 ml.</li> <li>Īss procedūras laiks (jaudīgs kompresors, kas nodrošina augstu izsmidzināšanas ātrumu un saīsina procedūras ilgumu).</li> <li>Ērts lietošanā un viegls kopšanā.</li> <li>Paredzēts gan bērniem, gan pieaugušajiem.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Komplektā: kompresors, miglotāja komplekts, deguna skalotājs, iemutis, adapters, gaisa caurulīte, maska bērniem, maska pieaugušajiem.</p> <p style="text-align:justify;">Priekšrocības</p> <ul><li style="text-align:justify;">Ierīce divi vienā.</li> <li style="text-align:justify;">Miglotājs ir paredzēts medikamentu ievadīšanai apakšējos elpceļos. To lieto tādu elpošanas ceļu slimību ārstēšanai kā astma, hronisks bronhīts, bronhiolīts uc.</li> <li style="text-align:justify;">Nazāla duša (deguna skalotājas) ir paredzēta rīkles, deguna un mutes dobumu skalošanai, attīra deguna dobumu un mazina tādu slimību simptomus kā saaukstēšanās, alerģiskais rinīts vai sinusīts.</li> </ul> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Medicīniskās ierīces/Krājtelpas un inhalatori