OLYNTH HA 0,5 mg/ml deguna aerosols, 10 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

OLYNTH HA 0,5 mg/ml deguna aerosols, 10 ml

JOHNSON&JOHNSON CONSUMER
Kopā
6.59 €
Derīguma termiņš: 2025-06-30
Olynth HA 0,5 mg/ml satur ksilometazolīnu, kas palīdz sašaurināt asinsvadus Jūsu deguna dobumā, samazina gļotādas tūsku un palīdz Jums elpot vieglāk.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Olynth HA 0,5 mg/ml satur ksilometazolīnu, kas palīdz sašaurināt asinsvadus Jūsu deguna dobumā, samazina gļotādas tūsku un palīdz Jums elpot vieglāk. Olynth HA 0,5 mg/ml satur arī hialuronskābi (nātrija hialuronāta formā), kas aizsargā un mitrina deguna gļotādu. Aerosolu lieto īslaicīgai deguna aizlikuma un tekoša deguna, kas saistīts ar saaukstēšanos vai sinusītu, ārstēšanai.

Papildu informācija par produktu
product
1151219 OLYNTH HA 0,5 mg/ml deguna aerosols, 10 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/da/cd/50ccb1473b54fb798ffa52213bf3.png InStock 6.59 EUR 6.59 <p style="text-align:justify;">Olynth HA 0,5 mg/ml satur ksilometazolīnu, kas palīdz sašaurināt asinsvadus Jūsu deguna dobumā, samazina gļotādas tūsku un palīdz Jums elpot vieglāk. Olynth HA 0,5 mg/ml satur arī hialuronskābi (nātrija hialuronāta formā), kas aizsargā un mitrina deguna gļotādu. Aerosolu lieto īslaicīgai deguna aizlikuma un tekoša deguna, kas saistīts ar saaukstēšanos vai sinusītu, ārstēšanai.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Saaukstēšanās un sāpes/Aerosoli, pilieni un citi pretiesnu līdzekļi