OLIMP LABS Ulgrip Hot pulveris, 10 gab.

OLIMP LABS Ulgrip Hot pulveris, 10 gab.

OLIMP LABORATORIES
Kopā
12.23 €
Derīguma termiņš: 2026-03-07
Dabasvielu kombinēts produkts pulvera veidā karstā dzēriena pagatavošanai nepatīkamu sajūtu mazināšanai, kā arī imūnās sistēmas un organisma spēcināšanai vīrusu un gripas laikā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Dabasvielu kombinēts produkts pulvera veidā karstā dzēriena pagatavošanai nepatīkamu sajūtu mazināšanai, kā arī imūnās sistēmas un organisma spēcināšanai vīrusu un gripas laikā. Satur dabīgu, dehidrētu aveņu pulveri un upeņu koncentrātu, kā arī jaunākās paaudzes patentētu C vitamīna formulu PureWay-C® ar augstu uzsūkšanās spēju, kas stiprina imūnsistēmu un ir kuņģim draudzīga.

Papildu informācija par produktu
product
1151621 OLIMP LABS Ulgrip Hot pulveris, 10 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/47/cd/1cb3d37dd4331c3a82d5f4966481.png InStock 12.23 EUR 15.29 <p style="text-align:justify;">Dabasvielu kombinēts produkts pulvera veidā karstā dzēriena pagatavošanai nepatīkamu sajūtu mazināšanai, kā arī imūnās sistēmas un organisma spēcināšanai vīrusu un gripas laikā. Satur dabīgu, dehidrētu aveņu pulveri un upeņu koncentrātu, kā arī jaunākās paaudzes patentētu C vitamīna formulu PureWay-C® ar augstu uzsūkšanās spēju, kas stiprina imūnsistēmu un ir kuņģim draudzīga.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/C vitamīns