OLIMP LABS Green Coffee Premium kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABS Green Coffee Premium kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABORATORIES
Derīguma termiņš: 2025-06-28
Dabīgs produkts svara kontrolei.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Green Coffee Bean Extract PREMIUM

Kombinēts augu ekstraktu un hroma komplekss - dabīgs palīgs svara kontrolei.

Satur standartizētu zaļās kafijas pupiņu ekstraktu ar 50 % hlorogēnskābes (HGS) un guaranas sēklu ekstraktu, kas bagātināts ar hromu.

Guaranas sēklu ekstrakts tradicionāli tiek lietots, lai veicinātu tauku vielmaiņu, kas savukārt palīdz kontrolēt ķermeņa svaru. Guarana un kafija, kas satur kofeīnu, palīdz stimulēt/uzturēt fizisko un garīgo vitalitāti. Hroms palīdz nodrošināt normālu makroelementu vielmaiņu, kā arī palīdz uzturēt normālu glikozes līmeni asinīs. Guaranas sēklu, zaļās kafijas pupiņu ekstrakti un hroms papildina viens otra iedarbību un šī kombinācija nodrošina efektīvāku preparāta iedarbību.

Regulāras fiziskās aktivitātes un veselīgs uzturs ir būtiski faktori, lai saglabātu optimālu ķermeņa masu.

Papildu informācija par produktu
product
1151519 OLIMP LABS Green Coffee Premium kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/4e/6a/170ae424653449fd1ef440869547.png InStock 12.93 EUR 19.89 <p style="text-align:justify;">Green Coffee Bean Extract PREMIUM</p> <p style="text-align:justify;">Kombinēts augu ekstraktu un hroma komplekss - dabīgs palīgs svara kontrolei.</p> <p style="text-align:justify;">Satur standartizētu zaļās kafijas pupiņu ekstraktu ar 50 % hlorogēnskābes (HGS) un guaranas sēklu ekstraktu, kas bagātināts ar hromu.</p> <p style="text-align:justify;">Guaranas sēklu ekstrakts tradicionāli tiek lietots, lai veicinātu tauku vielmaiņu, kas savukārt palīdz kontrolēt ķermeņa svaru. Guarana un kafija, kas satur kofeīnu, palīdz stimulēt/uzturēt fizisko un garīgo vitalitāti. Hroms palīdz nodrošināt normālu makroelementu vielmaiņu, kā arī palīdz uzturēt normālu glikozes līmeni asinīs. Guaranas sēklu, zaļās kafijas pupiņu ekstrakti un hroms papildina viens otra iedarbību un šī kombinācija nodrošina efektīvāku preparāta iedarbību.</p> <p style="text-align:justify;">Regulāras fiziskās aktivitātes un veselīgs uzturs ir būtiski faktori, lai saglabātu optimālu ķermeņa masu.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Svara kontrole