OLIMP LABS Gold Vit D3 + K2 4000SV + 50 mcg kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABS Gold Vit D3 + K2 4000SV + 50 mcg kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABORATORIES
Derīguma termiņš: 2026-09-25
Unikāls, jaunākās paaudzes spēcīgs bioaktīvs komplekss FlowCaps kapsulās.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Unikāls, jaunākās paaudzes spēcīgs bioaktīvs komplekss FlowCaps kapsulās. Viena kapsula satur ļoti augstu D3 vitamīna devu un dabīgu K2 natto MK-7 vitamīnu. FlowCaps Liquid TechnologyTM inovatīvā tehnoloģija nodrošina aktīvo vielu ātru un optimālu uzsūkšanos. Vitamīns K2 natto ir dabīga K vitamīna aktīvā forma menahinons-7 jeb MK-7 ar augstu bioaktivitāti un bioefektivitāti / pilnīgāko izmantošanu organismā, salīdzinot ar citām K vitamīna formām. K vitamīns palīdz uzturēt kaulu veselību, kā arī veicina normālu asinsreci.

Paredzēts lietot pieaugušajiem normāla D3 un K2 vitamīnu līmeņa uzturēšanai kā papildus D3 un K2 vitamīnu avots. Īpaši ieteicams sievietēm menopauzes laikā, fiziski aktīviem un vecākiem cilvēkiem stiprai un veselai kaulu sistēmai, cilvēkiem ar kaulu mineralizācijas problēmām un ikvienam, kas vēlās papildināt savu ikdienas uzturu ar D vitamīnu rudens-ziemas periodā, cilvēkiem, kuri maz (mazāk par 15 minūtēm) uzturas saulē jebkurā gadalaikā, kā arī, kas ikdienā lieto UVS aizsargkrēmus, uzturoties saulē.

Papildu informācija par produktu
product
1077183 OLIMP LABS Gold Vit D3 + K2 4000SV + 50 mcg kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/17/4e/e84de79e79d80309bf29b3c01a22.png InStock 11.3 EUR 17.39 <p style="text-align:justify;">Unikāls, jaunākās paaudzes spēcīgs bioaktīvs komplekss FlowCaps kapsulās. Viena kapsula satur ļoti augstu D3 vitamīna devu un dabīgu K2 natto MK-7 vitamīnu. FlowCaps Liquid TechnologyTM inovatīvā tehnoloģija nodrošina aktīvo vielu ātru un optimālu uzsūkšanos. Vitamīns K2 natto ir dabīga K vitamīna aktīvā forma menahinons-7 jeb MK-7 ar augstu bioaktivitāti un bioefektivitāti / pilnīgāko izmantošanu organismā, salīdzinot ar citām K vitamīna formām. K vitamīns palīdz uzturēt kaulu veselību, kā arī veicina normālu asinsreci.</p> <p style="text-align:justify;">Paredzēts lietot pieaugušajiem normāla D3 un K2 vitamīnu līmeņa uzturēšanai kā papildus D3 un K2 vitamīnu avots. Īpaši ieteicams sievietēm menopauzes laikā, fiziski aktīviem un vecākiem cilvēkiem stiprai un veselai kaulu sistēmai, cilvēkiem ar kaulu mineralizācijas problēmām un ikvienam, kas vēlās papildināt savu ikdienas uzturu ar D vitamīnu rudens-ziemas periodā, cilvēkiem, kuri maz (mazāk par 15 minūtēm) uzturas saulē jebkurā gadalaikā, kā arī, kas ikdienā lieto UVS aizsargkrēmus, uzturoties saulē.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/D vitamīns