OLIMP LABS Gold Omega 3 kapsulas, 60 gab.

OLIMP LABS Gold Omega 3 kapsulas, 60 gab.

OLIMP LABORATORIES
Kopā
12.55 €
Derīguma termiņš: 2026-09-13
Augstvērtīga augsti koncentrēta zivju eļļa, kas satur vērtīgās Omega-3 nepiesātinātās taukskābes ļoti augstā koncentrācijā.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Gold Omega 3®

Augstvērtīga augsti koncentrēta zivju eļļa, kas satur vērtīgās Omega-3 nepiesātinātās taukskābes ļoti augstā koncentrācijā, dabīgā formā, kas nodrošina to labāku uzsūkšanos un izmantošanu organismā.

Organismā šīs neaizstājamās taukskābes neveidojās, tāpēc tās ir jāuzņem ar uzturu - zivīm vai papildus zivju eļļas veidā. Regulāra Omega-3 taukskābju lietošana uzturā ir nepieciešamas normālai un pilnvērtīgai organisma attīstībai, augšanai un darbībai.

Omega-3 nepiesātinātās taukskābes:

  • DHS palīdz uzturēt normālu redzi un normālu smadzeņu darbību;

Labvēlīgo ietekmi panāk katru dienu uzņemot 250 mg DHS.

  • EPS un DHS veicina normālu sirds darbību;

Labvēlīgo ietekmi panāk katru dienu uzņemot 250 mg EPS un DHS.

  • lietojot grūtniecības un bērna zīdīšanas laikā, DHS veicina normālu augļa un zīdaiņa smadzeņu un acu (redzes) attīstību;

Labvēlīgo ietekmi panāk katru dienu uzņemot 200 mg DHS, papildus ieteicamajai ikdienas Omega-3 diennakts devai - 250 mg EPS un DHS.

Sastāvā ietvertais E vitamīns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.

Omega-3 taukskābes zivju eļļas veidā ir svarīga ikdienas diētas sastāvdaļa ikvienam. Īpaši ieteicams lietot cilvēkiem ar paaugstinātu holesterīna līmeni, sievietēm grūtniecības un bērna zīdīšanas laikā, vīriešiem pēc 35g.v., smēķētājiem, vecākiem cilvēkiem, kā arī cilvēkiem, kuri maz lieto vai nelieto zivis uzturā.

1 kapsula Gold Omega 3® nodrošina optimālo diennaktī nepieciešamo Omega-3 taukskābju devu!

Papildu informācija par produktu
product
1151568 OLIMP LABS Gold Omega 3 kapsulas, 60 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/00/7e/2c27a5a250e06b3208e33f89386a.png InStock 12.55 EUR 15.69 <p style="text-align:justify;">Gold Omega 3®</p> <p style="text-align:justify;">Augstvērtīga augsti koncentrēta zivju eļļa, kas satur vērtīgās Omega-3 nepiesātinātās taukskābes ļoti augstā koncentrācijā, dabīgā formā, kas nodrošina to labāku uzsūkšanos un izmantošanu organismā.</p> <p style="text-align:justify;">Organismā šīs neaizstājamās taukskābes neveidojās, tāpēc tās ir jāuzņem ar uzturu - zivīm vai papildus zivju eļļas veidā. Regulāra Omega-3 taukskābju lietošana uzturā ir nepieciešamas normālai un pilnvērtīgai organisma attīstībai, augšanai un darbībai.</p> <p style="text-align:justify;">Omega-3 nepiesātinātās taukskābes:</p> <ul style="text-align:justify;"><li>DHS palīdz uzturēt normālu redzi un normālu smadzeņu darbību;</li> </ul><p style="text-align:justify;">Labvēlīgo ietekmi panāk katru dienu uzņemot 250 mg DHS.</p> <ul style="text-align:justify;"><li>EPS un DHS veicina normālu sirds darbību;</li> </ul><p style="text-align:justify;">Labvēlīgo ietekmi panāk katru dienu uzņemot 250 mg EPS un DHS.</p> <ul style="text-align:justify;"><li>lietojot grūtniecības un bērna zīdīšanas laikā, DHS veicina normālu augļa un zīdaiņa smadzeņu un acu (redzes) attīstību;</li> </ul><p style="text-align:justify;">Labvēlīgo ietekmi panāk katru dienu uzņemot 200 mg DHS, papildus ieteicamajai ikdienas Omega-3 diennakts devai - 250 mg EPS un DHS.</p> <p style="text-align:justify;">Sastāvā ietvertais E vitamīns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.</p> <p style="text-align:justify;">Omega-3 taukskābes zivju eļļas veidā ir svarīga ikdienas diētas sastāvdaļa ikvienam. Īpaši ieteicams lietot cilvēkiem ar paaugstinātu holesterīna līmeni, sievietēm grūtniecības un bērna zīdīšanas laikā, vīriešiem pēc 35g.v., smēķētājiem, vecākiem cilvēkiem, kā arī cilvēkiem, kuri maz lieto vai nelieto zivis uzturā.</p> <p style="text-align:justify;">1 kapsula Gold Omega 3® nodrošina optimālo diennaktī nepieciešamo Omega-3 taukskābju devu!</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Zivju eļļa