OLIMP LABS Gold-Lutein kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABS Gold-Lutein kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABORATORIES
Derīguma termiņš: 2025-10-17
Kombinēts dabasvielu produkts acu veselībai un normālas redzes nodrošināšanai/uzturēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Paredzēts lietošanai pieaugušajiem normālas redzes saglabāšanai un uzturēšanai. Īpaši ieteicams cilvēkiem, kuru acis ir piepūlētas ilgstoši strādājot ar datoru un/vai pie mākslīgā apgaismojuma, spilgtā, intensīvā saules gaismā, kuriem ir acu nogurums un diskomforts, ko izraisa acu asarošana, acu apsārtums un pārlieku liela jutība pret gaismu, kā arī pusmūža un vecāka gadagājuma cilvēkiem, kuri vēlas uzturēt savu redzi labā stāvoklī. 

Īpašās FlowCaps kapsulas satur koncentrētu omega-3 nepiesātināto taukskābi – DHS (dokozaheksaēnskābi) dabīgā triglicerīda formā, luteīnu, zeaksantīnu un cinka aminoskābju helātu īpašu mikrolodīšu veidā, kā arī A un E vitamīnus.  

Omega-3 nepiesātinātā taukskābe -  DHS , cinks  un A vitamīns palīdz uzturēt normālu redzi. Labvēlīgo ietekmi panāk katru dienu uzņemot 250 mg DHS. Cinks un E vitamīns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Inovatīvā FlowCaps kapsulu tehnoloģija nodrošina ātrāku un optimālāku aktīvo vielu uzsūkšanos un izmantošanu organismā. Pateicoties īpašajam apvalkam - kapsulas ir bez zivju eļļai raksturīgās smaržas, garšas un pēcgaršas.

Papildu informācija par produktu
product
1077087 OLIMP LABS Gold-Lutein kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e7/d7/f76a7ed494f56f86d0b0669fdef8.png InStock 20.69 EUR 20.69 <p style="text-align:justify;">Paredzēts lietošanai pieaugušajiem normālas redzes saglabāšanai un uzturēšanai. Īpaši ieteicams cilvēkiem, kuru acis ir piepūlētas ilgstoši strādājot ar datoru un/vai pie mākslīgā apgaismojuma, spilgtā, intensīvā saules gaismā, kuriem ir acu nogurums un diskomforts, ko izraisa acu asarošana, acu apsārtums un pārlieku liela jutība pret gaismu, kā arī pusmūža un vecāka gadagājuma cilvēkiem, kuri vēlas uzturēt savu redzi labā stāvoklī. </p> <p style="text-align:justify;">Īpašās FlowCaps kapsulas satur koncentrētu omega-3 nepiesātināto taukskābi – DHS (dokozaheksaēnskābi) dabīgā triglicerīda formā, luteīnu, zeaksantīnu un cinka aminoskābju helātu īpašu mikrolodīšu veidā, kā arī A un E vitamīnus.  </p> <p style="text-align:justify;">Omega-3 nepiesātinātā taukskābe -  <strong>DHS ,</strong> <strong>cinks  un A vitamīns </strong>palīdz uzturēt normālu redzi. Labvēlīgo ietekmi panāk katru dienu uzņemot 250 mg DHS. Cinks un E vitamīns veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. Inovatīvā FlowCaps kapsulu tehnoloģija nodrošina ātrāku un optimālāku aktīvo vielu uzsūkšanos un izmantošanu organismā. Pateicoties īpašajam apvalkam - kapsulas ir bez zivju eļļai raksturīgās smaržas, garšas un pēcgaršas.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Acīm un ausīm/Acīm