OLIMP LABS Chela - Mag B6 Forte Shot ampulas, 20 gab.

OLIMP LABS Chela - Mag B6 Forte Shot ampulas, 20 gab.

OLIMP LABORATORIES
Kopā
35.19 €
Derīguma termiņš: 2026-09-26
25 ml ampulas. Ķiršu garša.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Chela-Mag B6® Forte Shot ar ķiršu garšu satur viegli absorbējamu magnija aminoskābju helātu Albion® šķidrā formā/veidā. Dienas deva satur 375 mg tīrus magnija jonus, kas bagātināti ar vitamīnu B6.

Magnijs un B6 vitamīns palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu un olbaltumvielu normālu vielmaiņu, sekmē normālu nervu sistēmas darbību, veicina normālas psiholoģiskās funkcijas un palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Magnijs veicina elektrolītu līdzsvaru, veicina normālu muskuļu darbību un palīdz uzturēt kaulu veselību.

Chela-Mag B6® Forte Shot ir speciāli izstrādāts, lai palīdzētu uzturēt normālu magnija līmeni organismā.

Papildu informācija par produktu
product
1151439 OLIMP LABS Chela - Mag B6 Forte Shot ampulas, 20 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/97/64/ab163f279b093f7b56d85e235948.png InStock 35.19 EUR 43.99 <p style="text-align:justify;">Chela-Mag B6® Forte Shot ar ķiršu garšu satur viegli absorbējamu magnija aminoskābju helātu Albion® šķidrā formā/veidā. Dienas deva satur 375 mg tīrus magnija jonus, kas bagātināti ar vitamīnu B6.</p> <p style="text-align:justify;">Magnijs un B6 vitamīns palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu un olbaltumvielu normālu vielmaiņu, sekmē normālu nervu sistēmas darbību, veicina normālas psiholoģiskās funkcijas un palīdz samazināt nogurumu un nespēku. Magnijs veicina elektrolītu līdzsvaru, veicina normālu muskuļu darbību un palīdz uzturēt kaulu veselību.</p> <p style="text-align:justify;">Chela-Mag B6® Forte Shot ir speciāli izstrādāts, lai palīdzētu uzturēt normālu magnija līmeni organismā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Vitamīni/Magnijs un kālijs