OLIMP LABS CHELA MAG B6 +D3 kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABS CHELA MAG B6 +D3 kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABORATORIES
Kopā
12.23 €
Derīguma termiņš: 2028-01-16
Unikāla, jaunākās paaudzes organiskā magnija helāta un D3 vitamīna bioaktīva formula ar B6 un aktīvo K2 (MK-7) vitamīniem normāla magnija un D3 vitamīna līdzsvara uzturēšanai.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Unikāla, jaunākās paaudzes organiskā magnija helāta un D3 vitamīna bioaktīva formula ar B6 un aktīvo K2 (MK-7) vitamīniem normāla magnija un D3 vitamīna līdzsvara uzturēšanai, deficīta mazināšanai un vispārējai veselībai. Viena kapsula satur magnija helātu kombinācijā ar augstu D3 vitamīna devu (2000SV) un dabīgu K2 natto MK-7 vitamīnu.

Magnijs un D3 vitamīns ir būtiski mikroelementi organismā, kas savstarpēji mijiedarbojās un piedalās svarīgās bioķīmiskās organisma funkcijās. Magnijs un D3 vitamīns nodrošina muskuļu normālu darbību, palīdz uzturēt kaulu un zobu veselību; magnijs veicina elektrolītu līdzsvaru un normālu olbaltumvielu sintēzi; D3 vitamīns palīdz uzturēt normālu kalcija līmeni asinīs, veicina normālu kalcija un fosfora uzsūkšanos un izmantošanu organismā, veicina normālu imūnsistēmas darbību, kā arī nepieciešams šūnu dalīšanās procesam. D vitamīns samazina risku nokrist, jo tas ietekmē nestabilu stāju un muskuļu vājumu. Vīriešiem un sievietēm no 60 gadu vecuma nokrišana ir riska faktors kaulu lūzumiem.* Kaulu lūzumiem var būt vairāki riska faktori un izmaiņas vienā no šiem riska faktoriem var būt vai var arī nebūt labvēlīga ietekme. Magnijs un B6 vitamīns palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, sekmē normālu nervu sistēmas darbību un normālas psiholoģiskās funkcijas un palīdz samazināt nogurumu un nespēku. D vitamīns, saukts arī par saules vitamīnu, organismā sintezējas ādā ultravioleto staru (UVS) jeb saules starojuma ietekmē, tomēr šī endogēnā sintēze ir pakļauta ievērojamām svārstībām, kas atkarīgas no gadalaika; endogēnā sintēze organismā ir ierobežota īpaši rudenī un ziemā, tāpēc to ieteicams papildus uzņemt ar uzturu.

Vitamīns K2 natto ir dabīga K vitamīna aktīvā forma menahinons-7 jeb MK-7 ar augstu bioaktivitāti un bioefektivitāti/ pilnīgāko izmantošanu organismā, salīdzinot ar citām K vitamīna formām. K vitamīns palīdz uzturēt kaulu veselību.

Papildu informācija par produktu
product
1151709 OLIMP LABS CHELA MAG B6 +D3 kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/16/38/69d0d6fb41f772c8a07c4fb6767c.png InStock 12.23 EUR 15.29 <p style="text-align:justify;">Unikāla, jaunākās paaudzes organiskā magnija helāta un D3 vitamīna bioaktīva formula ar B6 un aktīvo K2 (MK-7) vitamīniem normāla magnija un D3 vitamīna līdzsvara uzturēšanai, deficīta mazināšanai un vispārējai veselībai. Viena kapsula satur magnija helātu kombinācijā ar augstu D3 vitamīna devu (2000SV) un dabīgu K2 natto MK-7 vitamīnu.</p> <p style="text-align:justify;">Magnijs un D3 vitamīns ir būtiski mikroelementi organismā, kas savstarpēji mijiedarbojās un piedalās svarīgās bioķīmiskās organisma funkcijās. Magnijs un D3 vitamīns nodrošina muskuļu normālu darbību, palīdz uzturēt kaulu un zobu veselību; magnijs veicina elektrolītu līdzsvaru un normālu olbaltumvielu sintēzi; D3 vitamīns palīdz uzturēt normālu kalcija līmeni asinīs, veicina normālu kalcija un fosfora uzsūkšanos un izmantošanu organismā, veicina normālu imūnsistēmas darbību, kā arī nepieciešams šūnu dalīšanās procesam. D vitamīns samazina risku nokrist, jo tas ietekmē nestabilu stāju un muskuļu vājumu. Vīriešiem un sievietēm no 60 gadu vecuma nokrišana ir riska faktors kaulu lūzumiem.* Kaulu lūzumiem var būt vairāki riska faktori un izmaiņas vienā no šiem riska faktoriem var būt vai var arī nebūt labvēlīga ietekme. Magnijs un B6 vitamīns palīdz nodrošināt normālu enerģijas ieguves vielmaiņu, sekmē normālu nervu sistēmas darbību un normālas psiholoģiskās funkcijas un palīdz samazināt nogurumu un nespēku. D vitamīns, saukts arī par saules vitamīnu, organismā sintezējas ādā ultravioleto staru (UVS) jeb saules starojuma ietekmē, tomēr šī endogēnā sintēze ir pakļauta ievērojamām svārstībām, kas atkarīgas no gadalaika; endogēnā sintēze organismā ir ierobežota īpaši rudenī un ziemā, tāpēc to ieteicams papildus uzņemt ar uzturu.</p> <p style="text-align:justify;">Vitamīns K2 natto ir dabīga K vitamīna aktīvā forma menahinons-7 jeb MK-7 ar augstu bioaktivitāti un bioefektivitāti/ pilnīgāko izmantošanu organismā, salīdzinot ar citām K vitamīna formām. K vitamīns palīdz uzturēt kaulu veselību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi