OLIMP LABS Artikon Msm kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABS Artikon Msm kapsulas, 30 gab.

OLIMP LABORATORIES
Derīguma termiņš: 2025-04-25
Inovatīva, kombinēta formula ar jaunākās paaudzes kolagēna kompleksu un kurkumu locītavu veselībai un komfortam.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Inovatīva, kombinēta formula ar jaunākās paaudzes kolagēna kompleksu un kurkumu locītavu veselībai un komfortam. Satur unikālu, patentētu tīru natīvo (nedenaturētu) II tipa kolagēnu B-2COOL® un kolagēna II hidrolizātu, kurkumas ekstraktu, MSM, C un D3 vitamīnus, kā arī dabīgu minerālvielu - mangāna aminoskābes helātu Albion® . Kolagēns ir fibrilāra olbaltumviela, kas atrodas locītavu saistaudos. II tipa kolagēns ir locītavu skrimšļa galvenā sastāvdaļa; tas sastāda līdz pat 70 % no sausās skrimšļu masas. Unikālais, augstākās kvalitātes, zinātniski pētītais B-2COOL® natīvais II tipa kolagēns ir dabīga viela, kas tiek iegūta no vistu krūšu kauliem, izmantojot stingri kontrolētu, patentētu tehnoloģiju, kas saglabā molekulas bioloģiski aktīvās daļas, nodrošina maksimālu tīrību un oriģinālu izcelsmi. Daži locītavu traucējumi, kas saistīti ar iekaisīgu procesu un skrimšļu noārdīšanos, izraisa organisma imūnā atbilde pret endogēno II tipa kolagēnu. Sastāvā ietvertais kurkumas ekstrakts palīdz kontrolēt iekaisuma procesus organismā (ID2030); palīdz vadīt pretiekaisuma reakcijas organismā un mazināt iekaisumu locītavās un muskuļos( ID 2598).

MSM (metilsulfonilmetāns) ir organiskais sēra savienojums, kas ir locītavu skrimšļa celtniecības sastāvdaļa. Mangāns, dabīgas minerālvielas - aminoskābes helāta ALBION® formā, palīdz uzturēt kaulu veselību, veicina normālu saistaudu veidošanos un veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.

C vitamīns veicina kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai skrimšļu un kaulu darbībai un veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. D vitamīns palīdz uzturēt kaulu veselību un normālu muskuļu darbību, veicina normālu imūnsistēmas darbību.

Papildu informācija par produktu
product
1151740 OLIMP LABS Artikon Msm kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8a/56/348f5134fbeb3abfcbcdcc4a9884.png InStock 13.64 EUR 20.99 <p style="text-align:justify;">Inovatīva, kombinēta formula ar jaunākās paaudzes kolagēna kompleksu un kurkumu locītavu veselībai un komfortam. Satur unikālu, patentētu tīru natīvo (nedenaturētu) II tipa kolagēnu B-2COOL® un kolagēna II hidrolizātu, kurkumas ekstraktu, MSM, C un D3 vitamīnus, kā arī dabīgu minerālvielu - mangāna aminoskābes helātu Albion® . Kolagēns ir fibrilāra olbaltumviela, kas atrodas locītavu saistaudos. II tipa kolagēns ir locītavu skrimšļa galvenā sastāvdaļa; tas sastāda līdz pat 70 % no sausās skrimšļu masas. Unikālais, augstākās kvalitātes, zinātniski pētītais B-2COOL® natīvais II tipa kolagēns ir dabīga viela, kas tiek iegūta no vistu krūšu kauliem, izmantojot stingri kontrolētu, patentētu tehnoloģiju, kas saglabā molekulas bioloģiski aktīvās daļas, nodrošina maksimālu tīrību un oriģinālu izcelsmi. Daži locītavu traucējumi, kas saistīti ar iekaisīgu procesu un skrimšļu noārdīšanos, izraisa organisma imūnā atbilde pret endogēno II tipa kolagēnu. Sastāvā ietvertais kurkumas ekstrakts palīdz kontrolēt iekaisuma procesus organismā (ID2030); palīdz vadīt pretiekaisuma reakcijas organismā un mazināt iekaisumu locītavās un muskuļos( ID 2598).</p> <p style="text-align:justify;">MSM (metilsulfonilmetāns) ir organiskais sēra savienojums, kas ir locītavu skrimšļa celtniecības sastāvdaļa. Mangāns, dabīgas minerālvielas - aminoskābes helāta ALBION® formā, palīdz uzturēt kaulu veselību, veicina normālu saistaudu veidošanos un veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.</p> <p style="text-align:justify;">C vitamīns veicina kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai skrimšļu un kaulu darbībai un veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu. D vitamīns palīdz uzturēt kaulu veselību un normālu muskuļu darbību, veicina normālu imūnsistēmas darbību.</p> Menessaptieka/Visas preces/Vitamīni un minerālvielas/Minerālvielu kompleksi/Ķermenis, locītavas, kauli