OLAPLEX N.8 Bond Intense Moisture maska matiem, 100 ml
0 0 (0 atsauksmes)

OLAPLEX N.8 Bond Intense Moisture maska matiem, 100 ml

OLAPLEX INC.
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
30.39 €
Derīguma termiņš: 2025-11-30
Daudzfunkcionāla atdzīvinoša matu maska.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Izstrādāta ar patentētu OLAPLEX Bond Building tehnoloģiju, šī ļoti koncentrētā atjaunojošā maska ​​piešķir matiem spīdumu, gludumu un apjomu, vienlaikus intensīvi mitrinot bojātus matus. Mati kļūst vizuāli veselīgi un var iztikt bez ieveidošanas.

Vienīgā patentētā sistēma, kas redzami novērš nopietnus bojājumus – pārvērš sausus, trauslus matus par mīkstiem, spīdīgiem un elastīgākiem matiem.

Vienota molekula bez silikoniem un eļļām ievērojami palielina matu izturību, aizsargā no iekšpuses un nodrošina tūlītēju rezultātu.

Videi draudzīgs
Mēs esam apņēmušies izstrādāt un atbalstīt ilgtspējīgus produktus ar vides, sociālo un ekonomisko labumu, vienlaikus aizsargājot sabiedrības veselību un vidi visā to dzīves ciklā.

product
1066454 OLAPLEX N.8 Bond Intense Moisture maska matiem, 100 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/e5/4f/9cf4c2c721db7e530734089b282f.png InStock 30.39 EUR 37.99 <p style="text-align:justify;">Izstrādāta ar patentētu OLAPLEX Bond Building tehnoloģiju, šī ļoti koncentrētā atjaunojošā maska ​​piešķir matiem spīdumu, gludumu un apjomu, vienlaikus intensīvi mitrinot bojātus matus. Mati kļūst vizuāli veselīgi un var iztikt bez ieveidošanas.</p> <p style="text-align:justify;">Vienīgā patentētā sistēma, kas redzami novērš nopietnus bojājumus – pārvērš sausus, trauslus matus par mīkstiem, spīdīgiem un elastīgākiem matiem.</p> <p style="text-align:justify;">Vienota molekula bez silikoniem un eļļām ievērojami palielina matu izturību, aizsargā no iekšpuses un nodrošina tūlītēju rezultātu.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Videi draudzīgs</strong><br />Mēs esam apņēmušies izstrādāt un atbalstīt ilgtspējīgus produktus ar vides, sociālo un ekonomisko labumu, vienlaikus aizsargājot sabiedrības veselību un vidi visā to dzīves ciklā.</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Matu kopšana/Matu maskas