OFTANO PROTECT kapsulas, 30 gab.

OFTANO PROTECT kapsulas, 30 gab.

ACONITUM UAB
Kopā
13.99 €
Derīguma termiņš: 2025-12-30
Cinks un riboflavīns palīdz uzturēt normālu redzi.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Uztura bagātinātājs
Uztura bagātinātājs! Uztura bagātinātājs neaizstāj pilnvērtīgu un sabalansētu uzturu.
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

OFTANO-PROTECT ir īpaši atlasītu augu ekstraktu (aroniju, samteņu un Japānas dižsūrenes) kombinācija ar karotinoīdiem (luteīnu un zeaksantīnu), zivju eļļu, vitamīniem B2, E un C, minerālvielām varu un cinku. 

OFTANO-PROTECT satur 12 mg luteīna un 2 mg zeaksantīna. 

Cinks un riboflavīns palīdz uzturēt normālu redzi. 

Cilvēku dzīves ilguma palielināšanās ir cieši saistīta ar dažādu orgānu funkcionālo traucējumu risku. Organismā ik dienas veidojas liels daudzums brīvo radikāļu, kuri var bojāt šūnu membrānas. Brīvie radikāļi pastiprināti rodas stresa, vides piesārņojuma, neveselīga uztura, alkohola un ultravioleto staru ietekmē. 

E un C vitamīni un mikroelementi varš un cinks veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.  Cinks palīdz uzturēt normālu ādas, matu un nagu veselību. Bez tam cinks nepieciešams šūnu dalīšanās procesam. Cinks palīdz nodrošināt arī normālu A vitamīna vielmaiņu. Savukārt varš veicina normālu imūnsistēmas darbību. 

C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai asinsvadu darbībai, kā arī veicina normālu nervu sistēmas darbību un psiholoģiskās funkcijas.  

Riboflavīns un L-askorbīnskābe palīdz samazināt nogurumu un nespēku. 

Arī sastāvā ietilpstošajam Resveratrolam ir labvēlīga ietekme uz sirds un asinsvadu sistēmas funkcijām. 

Aronijas palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīvā stresa. Aroniju ekstrakts satur flavonoīdus.

Papildu informācija par produktu
product
1151661 OFTANO PROTECT kapsulas, 30 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/0a/6f/63eb883e03bc96ea9bd6551181dd.png InStock 13.99 EUR 13.99 <p style="text-align:justify;">OFTANO-PROTECT ir īpaši atlasītu augu ekstraktu (aroniju, samteņu un Japānas dižsūrenes) kombinācija ar karotinoīdiem (luteīnu un zeaksantīnu), zivju eļļu, vitamīniem B2, E un C, minerālvielām varu un cinku. </p> <p style="text-align:justify;">OFTANO-PROTECT satur 12 mg luteīna un 2 mg zeaksantīna. </p> <p style="text-align:justify;">Cinks un riboflavīns palīdz uzturēt normālu redzi. </p> <p style="text-align:justify;">Cilvēku dzīves ilguma palielināšanās ir cieši saistīta ar dažādu orgānu funkcionālo traucējumu risku. Organismā ik dienas veidojas liels daudzums brīvo radikāļu, kuri var bojāt šūnu membrānas. Brīvie radikāļi pastiprināti rodas stresa, vides piesārņojuma, neveselīga uztura, alkohola un ultravioleto staru ietekmē. </p> <p style="text-align:justify;">E un C vitamīni un mikroelementi varš un cinks veicina šūnu aizsardzību pret oksidatīvo stresu.  Cinks palīdz uzturēt normālu ādas, matu un nagu veselību. Bez tam cinks nepieciešams šūnu dalīšanās procesam. Cinks palīdz nodrošināt arī normālu A vitamīna vielmaiņu. Savukārt varš veicina normālu imūnsistēmas darbību. </p> <p style="text-align:justify;">C vitamīns veicina normālu kolagēna veidošanos, kas nepieciešams normālai asinsvadu darbībai, kā arī veicina normālu nervu sistēmas darbību un psiholoģiskās funkcijas.  </p> <p style="text-align:justify;">Riboflavīns un L-askorbīnskābe palīdz samazināt nogurumu un nespēku. </p> <p style="text-align:justify;">Arī sastāvā ietilpstošajam Resveratrolam ir labvēlīga ietekme uz sirds un asinsvadu sistēmas funkcijām. </p> <p style="text-align:justify;">Aronijas palīdz aizsargāt šūnas no oksidatīvā stresa. Aroniju ekstrakts satur flavonoīdus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Veselībai/Acīm un ausīm/Acīm