OCTENISEPT 1mg/20mg/ml šķīdums, 50 ml
Svarīgi!
Nepamatota zāļu lietošana ir kaitīga veselībai! Uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju vai attiecīgo informāciju uz iepakojuma! Konsultējieties ar savu ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu.

OCTENISEPT 1mg/20mg/ml šķīdums, 50 ml

SCHULKE & MAYR
Kopā
7.79 €
Derīguma termiņš: 2025-12-30
1mg/20mg/ml uz ādas lietojams šķīdums.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Octenisept ir gļotādu, ādas un brūču antiseptisks kopšanas līdzeklis. Atkārtotai, īslaicīgai gļotādu un blakus esošās ādas antiseptiskai apstrādei pirms diagnostiskām un ķirurģiskām procedūrām vulvas, dzimumlocekļa, maksts, anoģenitālā apvidū, kā arī pirms urīnpūšļa kateterizācijas un mutes dobumā, kā arī atkārtotai, īslaicīgai starppirkstu mikozes papildterapijai un kā antiseptisku papildterapijas līdzekli mazu un virspusēju brūču apstrādei.

Octenisept var lietot pieaugušajiem un bērniem bez vecuma ierobežojuma.

Papildu informācija par produktu
product
1151374 OCTENISEPT 1mg/20mg/ml šķīdums, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9e/5a/15a323de25c83b36419d2fcf9397.png InStock 7.79 EUR 7.79 <p style="text-align:justify;">Octenisept ir gļotādu, ādas un brūču antiseptisks kopšanas līdzeklis. Atkārtotai, īslaicīgai gļotādu un blakus esošās ādas antiseptiskai apstrādei pirms diagnostiskām un ķirurģiskām procedūrām vulvas, dzimumlocekļa, maksts, anoģenitālā apvidū, kā arī pirms urīnpūšļa kateterizācijas un mutes dobumā, kā arī atkārtotai, īslaicīgai starppirkstu mikozes papildterapijai un kā antiseptisku papildterapijas līdzekli mazu un virspusēju brūču apstrādei.</p> <p style="text-align:justify;">Octenisept var lietot pieaugušajiem un bērniem bez vecuma ierobežojuma.</p> Menessaptieka/Visas preces/Medicīnas preces/Aptieciņa/Dezinfekcijas līdzekļi, sejas maskas