OCLEAN X Pro Elite Sonic Grey elektriskā zobu birste, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

OCLEAN X Pro Elite Sonic Grey elektriskā zobu birste, 1 gab.

SHENZHEN YONDING INFORMATION TECHNOLOGY
0 0 (0 atsauksmes)
X Pro Elite ir vadošā Oclean elektriskā zobu birste.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

X Pro Elite ir vadošā Oclean elektriskā zobu birste. Ierīcei ir klusa darbība, IPX7 aizsardzība, displejs un patentēta lietotne. Sīkrīks spēj noteikt spiediena līmeni, kā arī spēj kontrolēt 32 gruti sasniedzamu vietu tīrīšanu, izmantojot iebūvētu akseleratoru. Zobu birste savienojas ar jūsu viedtālruni, izmantojot Bluetooth, un lietotnē parāda noderīgu statistiku.

Elegants dizains un ērta lietošana.

TheOclean X Pro Elite ir veidots minimālisma stilā bez liekiem elementiem. Cilindriskā forma padara to ērti rokā, un barošanas poga atrodas tieši zem īkšķa. Elektriskajai zobu birstei Oclean X Pro Elite ir integrēts OLED displejs ar skārienpaliktni, kas ļauj pārslēgties starp funkcijām un skatīt pamatinformāciju.

Ērta firmas aplikācija.

Viss tīrīšanas process tiek saglabāts lietotnē Oclean. Tas ir pieejams viedtālruņiem, kuros darbojas operētājsistēma Android 4.4 un jaunāka versija, un iOS ierīcēm. Pirms sākat lietot rīku, tas lūgs novērtēt zobu stāvokli, vienlaikus izceļot ieradumus, kas ietekmē to izskatu. Piemēram, ja esat dedzīgs kafijas dzērājs, ieteicams to norādīt pakalpojuma sākotnējās iestatīšanas laikā. Tādā veidā Xiaomi Oclean X Pro Elite iestatīs optimālo darbības režīmu.

Baltākiem zobiem.

Xiaomi Oclean X Pro Elite ir aprīkots ar tehnoloģijām, kas veicina kvalitatīvu un maigu zobu tīrīšanu. Jaunais produkts spēj noteikt spiediena spēku. Ja īpašnieks ir neuzmanīgs un ar roku izdara pārāk lielu spiedienu uz ierīci, tas palēnināsies. Tas var novērst smaganu un emaljas bojājumus. Birstes motors var darboties ar ātrumu 42 000 apgriezienu minūtē, un tam ir iespaidīga maksimālā vibrācijas jauda.
Izstrādātāji ir pievērsuši uzmanību troksnim, ko rada elektriskā zobu suka. Xiaomi Oclean X Pro Elite ir aprīkota ar ultraskaņas trokšņu samazināšanas tehnoloģiju. Izstarotā skaņa ir samazināta līdz 45 dB, padarot piederumu ērtu ikdienas lietošanai.

Galvenās inteliģentās funkcijas.

Skārienekrāna iestatījumi, ķermeņa tīrīšanas atskaites displejs, 8 zonu aklo zonu uzraudzības sistēma
Vieds Bluetooth APP savienojums.
Ultraskaņas izslēgšanas funkcija.
QI saderīga bezvadu ātrā uzlāde.

product
1261899 OCLEAN X Pro Elite Sonic Grey elektriskā zobu birste, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/b1/0d/fb7616f6d0b718579a3055fb8de1.png InStock 82.39 EUR 102.99 <p style="text-align:justify;">X Pro Elite ir vadošā Oclean elektriskā zobu birste. Ierīcei ir klusa darbība, IPX7 aizsardzība, displejs un patentēta lietotne. Sīkrīks spēj noteikt spiediena līmeni, kā arī spēj kontrolēt 32 gruti sasniedzamu vietu tīrīšanu, izmantojot iebūvētu akseleratoru. Zobu birste savienojas ar jūsu viedtālruni, izmantojot Bluetooth, un lietotnē parāda noderīgu statistiku.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Elegants dizains un ērta lietošana.</strong></p> <p style="text-align:justify;">TheOclean X Pro Elite ir veidots minimālisma stilā bez liekiem elementiem. Cilindriskā forma padara to ērti rokā, un barošanas poga atrodas tieši zem īkšķa. Elektriskajai zobu birstei Oclean X Pro Elite ir integrēts OLED displejs ar skārienpaliktni, kas ļauj pārslēgties starp funkcijām un skatīt pamatinformāciju.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Ērta firmas aplikācija.</strong></p> <p style="text-align:justify;">Viss tīrīšanas process tiek saglabāts lietotnē Oclean. Tas ir pieejams viedtālruņiem, kuros darbojas operētājsistēma Android 4.4 un jaunāka versija, un iOS ierīcēm. Pirms sākat lietot rīku, tas lūgs novērtēt zobu stāvokli, vienlaikus izceļot ieradumus, kas ietekmē to izskatu. Piemēram, ja esat dedzīgs kafijas dzērājs, ieteicams to norādīt pakalpojuma sākotnējās iestatīšanas laikā. Tādā veidā Xiaomi Oclean X Pro Elite iestatīs optimālo darbības režīmu.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Baltākiem zobiem.</strong></p> <p style="text-align:justify;">Xiaomi Oclean X Pro Elite ir aprīkots ar tehnoloģijām, kas veicina kvalitatīvu un maigu zobu tīrīšanu. Jaunais produkts spēj noteikt spiediena spēku. Ja īpašnieks ir neuzmanīgs un ar roku izdara pārāk lielu spiedienu uz ierīci, tas palēnināsies. Tas var novērst smaganu un emaljas bojājumus. Birstes motors var darboties ar ātrumu 42 000 apgriezienu minūtē, un tam ir iespaidīga maksimālā vibrācijas jauda.<br />Izstrādātāji ir pievērsuši uzmanību troksnim, ko rada elektriskā zobu suka. Xiaomi Oclean X Pro Elite ir aprīkota ar ultraskaņas trokšņu samazināšanas tehnoloģiju. Izstarotā skaņa ir samazināta līdz 45 dB, padarot piederumu ērtu ikdienas lietošanai.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Galvenās inteliģentās funkcijas.</strong></p> <p style="text-align:justify;">Skārienekrāna iestatījumi, ķermeņa tīrīšanas atskaites displejs, 8 zonu aklo zonu uzraudzības sistēma<br />Vieds Bluetooth APP savienojums.<br />Ultraskaņas izslēgšanas funkcija.<br />QI saderīga bezvadu ātrā uzlāde.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Elektriskās zobu birstes