OCLEAN W1 Smart Oral Purple White zobu starpu tīrītājs, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

OCLEAN W1 Smart Oral Purple White zobu starpu tīrītājs, 1 gab.

SHENZHEN YONDING INFORMATION TECHNOLOGY
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
82.39 €
Ekskluzīva inovāciju aerobā skalošanas tehnika.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Oclean W1 izmanto ūdens un gaisa sajaukšanu, lai panāktu efektīvāku zobu tīrīšanu, noņemtu blakus esošo zobu aplikumu un radītu tīru un veselīgu vidi starp zobiem un visiem zobu atjaunojumiem. Var aizstāt tradicionālo zobu diegu.

Jaunais standarta augstspiediena gaisa sūknis saspiež gaisu līdz 140 Kpa* un atbrīvo to 0,14 sekunžu laikā, lai palielinātu impulsu par 33 %, lai iekļūtu spraugā starp zobiem, noņemtu pārtikas atlikumus un zobu aplikumu.

Ir divi smaganu masāžas režīmi, kas nomierina smaganas un nodrošina svaigu elpu.

Ūdens tvertni var izmantot apmēram 2 minūtes, kad tā tiek piepildīta vienlaikus, precīzi atbilstoši katrai zobu spraugai, nodrošinot, ka katra zoba sprauga tiek izskalota vismaz 5 reizes.

9 tīrīšanas intensitātes līmeņi + 2 masāžas režīma līmeņi

product
1091466 OCLEAN W1 Smart Oral Purple White zobu starpu tīrītājs, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/9a/5d/aba92ab70ff0f4d04a5c298f93d8.png InStock 82.39 EUR 82.39 <p style="text-align:justify;">Oclean W1 izmanto ūdens un gaisa sajaukšanu, lai panāktu efektīvāku zobu tīrīšanu, noņemtu blakus esošo zobu aplikumu un radītu tīru un veselīgu vidi starp zobiem un visiem zobu atjaunojumiem. Var aizstāt tradicionālo zobu diegu.</p> <p style="text-align:justify;">Jaunais standarta augstspiediena gaisa sūknis saspiež gaisu līdz 140 Kpa* un atbrīvo to 0,14 sekunžu laikā, lai palielinātu impulsu par 33 %, lai iekļūtu spraugā starp zobiem, noņemtu pārtikas atlikumus un zobu aplikumu.</p> <p style="text-align:justify;">Ir divi smaganu masāžas režīmi, kas nomierina smaganas un nodrošina svaigu elpu.</p> <p style="text-align:justify;">Ūdens tvertni var izmantot apmēram 2 minūtes, kad tā tiek piepildīta vienlaikus, precīzi atbilstoši katrai zobu spraugai, nodrošinot, ka katra zoba sprauga tiek izskalota vismaz 5 reizes.</p> <p style="text-align:justify;">9 tīrīšanas intensitātes līmeņi + 2 masāžas režīma līmeņi</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Elektriskās zobu birstes