OCLEAN Smart Sonic X Pro Mist Green elektriskā zobu birste, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

OCLEAN Smart Sonic X Pro Mist Green elektriskā zobu birste, 1 gab.

SHENZHEN YONDING INFORMATION TECHNOLOGY
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
92.69 €
Oclean X Pro ir elektriskā zobu birste ar ergonomisku dizainu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.
  • 3 tīrīšanas režīmi (32 ātruma līmeņi).
  • Ierīces darbība ar vienu akumulatora uzlādi: 30 dienas (atkarībā no tīrīšanas režīma un zobu birstes lietošanas biežuma).
  • Akumulators: 800mAh.
  • Uzlādes laiks: ~ 2 stundas.
  • Birstes galviņa: DuPont Tynex.
  • Bluetooth: 4.2 BLE.
  • Lietotnes sistēmas prasības: iOS 8.0, Android 4.4 un jaunākas versijas.

Oclean X Pro ir elektriskā zobu birste ar ergonomisku dizainu. Tas ļaus jums veikt profesionālu zobu tīrīšanu, neizejot no mājām. Šī ikdienas higiēnas rutīna tagad ir vēl ērtāka! Ir zināms, ka mutes dobums parasti ir sadalīts četrās zonās. Birstē ir displejs, kas parāda katras tīrīšanas kvalitāti! Tas palīdzēs pēc iespējas efektīvāk noņemt aplikumu no zobiem, neļaujot baktērijām vairoties. Šim sīkrīkam pelnīti tiek piedēvēts universālas ierīces nosaukumu, jo tā displejs var radīt laika prognozi, laiku un lietojuma datus.

product
1261906 OCLEAN Smart Sonic X Pro Mist Green elektriskā zobu birste, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/8d/c1/5c71a9a368c4ee9d5537d555cfe8.png InStock 92.69 EUR 92.69 <ul><li style="text-align:justify;">3 tīrīšanas režīmi (32 ātruma līmeņi).</li> <li style="text-align:justify;">Ierīces darbība ar vienu akumulatora uzlādi: 30 dienas (atkarībā no tīrīšanas režīma un zobu birstes lietošanas biežuma).</li> <li style="text-align:justify;">Akumulators: 800mAh.</li> <li style="text-align:justify;">Uzlādes laiks: ~ 2 stundas.</li> <li style="text-align:justify;">Birstes galviņa: DuPont Tynex.</li> <li style="text-align:justify;">Bluetooth: 4.2 BLE.</li> <li style="text-align:justify;">Lietotnes sistēmas prasības: iOS 8.0, Android 4.4 un jaunākas versijas.</li> </ul><p style="text-align:justify;">Oclean X Pro ir elektriskā zobu birste ar ergonomisku dizainu. Tas ļaus jums veikt profesionālu zobu tīrīšanu, neizejot no mājām. Šī ikdienas higiēnas rutīna tagad ir vēl ērtāka! Ir zināms, ka mutes dobums parasti ir sadalīts četrās zonās. Birstē ir displejs, kas parāda katras tīrīšanas kvalitāti! Tas palīdzēs pēc iespējas efektīvāk noņemt aplikumu no zobiem, neļaujot baktērijām vairoties. Šim sīkrīkam pelnīti tiek piedēvēts universālas ierīces nosaukumu, jo tā displejs var radīt laika prognozi, laiku un lietojuma datus.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Elektriskās zobu birstes