OCLEAN Air 2 Sonic White Tulip elektriskā zobu birste, 1 gab.
0 0 (0 atsauksmes)

OCLEAN Air 2 Sonic White Tulip elektriskā zobu birste, 1 gab.

SHENZHEN YONDING INFORMATION TECHNOLOGY
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
56.64 €
Oclean Air 2 ir jaunās paaudzes ultraskaņas zobu birste.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Minimālais darbības troksnis
Oclean Air 2 elektriskā zobu birste, ko darbina patentētā WhisperClean ultraskaņas signālu tehnoloģija, nodrošina vienu no klusākajām zobu tīrīšanas sajūtām.

Lai gan tā izskatās kā parasta zobu birste, lietotāji uzreiz pamanīs atšķirību starp Air 2 un tradicionālajām elektriskajām zobu birstēm. Galu galā tam ir zems trokšņa līmenis darbības laikā: mazāks par 45 dB, kas ir zemāks par valsts standartu 72 dB.

Šeit ir vērts pieminēt, ka lielākā daļa elektrisko zobu suku izdala darbības troksni aptuveni 60 dB.

Mitruma izturīga konstrukcija
Pateicoties IPX7 ūdensizturīgajam korpusam, jūs varat noskalot zobu birstes galvu zem tekoša ūdens, taču nav ieteicams iegremdēt pašu birsti.

Ērts dizains
Zobu birstes rokturis ir plāns un to ir ļoti ērti turēt rokās. Oclean Air 2 ir neslīdoša matēta virsma. Korpusam ir tikai viena apaļa poga, kuru var nospiest, lai iedegtos LED indikators.

Pedex dimanta sari
Oclean Air 2 ir aprīkots ar vidēji cietiem dimanta Pedex sariem. Ar vienu pogu var aktivizēt divus dažādus režīmus – vienkārši nospiediet, lai apturētu, un turiet 2 sekundes, lai pārslēgtos.

Augsta vibrācijas frekvence
Zobu birste ir aprīkota ar pielāgotu Oclean motoru līdz 40 000 apgr./min.

Akumulatora darbības laiks līdz 40 dienām
Oclean Air 2 akumulators uzlādējas tikai 2,5 stundās, pēc tam zobu birsti ar vienu uzlādi var lietot līdz pat 40 dienām.

product
1261901 OCLEAN Air 2 Sonic White Tulip elektriskā zobu birste, 1 gab. https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/f9/43/d87af05611c86f043e4f586d2915.png InStock 56.64 EUR 56.64 <p style="text-align:justify;"><strong>Minimālais darbības troksnis</strong><br />Oclean Air 2 elektriskā zobu birste, ko darbina patentētā WhisperClean ultraskaņas signālu tehnoloģija, nodrošina vienu no klusākajām zobu tīrīšanas sajūtām.</p> <p style="text-align:justify;">Lai gan tā izskatās kā parasta zobu birste, lietotāji uzreiz pamanīs atšķirību starp Air 2 un tradicionālajām elektriskajām zobu birstēm. Galu galā tam ir zems trokšņa līmenis darbības laikā: mazāks par 45 dB, kas ir zemāks par valsts standartu 72 dB.</p> <p style="text-align:justify;">Šeit ir vērts pieminēt, ka lielākā daļa elektrisko zobu suku izdala darbības troksni aptuveni 60 dB.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Mitruma izturīga konstrukcija</strong><br />Pateicoties IPX7 ūdensizturīgajam korpusam, jūs varat noskalot zobu birstes galvu zem tekoša ūdens, taču nav ieteicams iegremdēt pašu birsti.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Ērts dizains</strong><br />Zobu birstes rokturis ir plāns un to ir ļoti ērti turēt rokās. Oclean Air 2 ir neslīdoša matēta virsma. Korpusam ir tikai viena apaļa poga, kuru var nospiest, lai iedegtos LED indikators.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Pedex dimanta sari</strong><br />Oclean Air 2 ir aprīkots ar vidēji cietiem dimanta Pedex sariem. Ar vienu pogu var aktivizēt divus dažādus režīmus – vienkārši nospiediet, lai apturētu, un turiet 2 sekundes, lai pārslēgtos.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Augsta vibrācijas frekvence</strong><br />Zobu birste ir aprīkota ar pielāgotu Oclean motoru līdz 40 000 apgr./min.</p> <p style="text-align:justify;"><strong>Akumulatora darbības laiks līdz 40 dienām</strong><br />Oclean Air 2 akumulators uzlādējas tikai 2,5 stundās, pēc tam zobu birsti ar vienu uzlādi var lietot līdz pat 40 dienām.</p> Menessaptieka/Visas preces/Mutes dobuma higiēna/Elektriskās zobu birstes