NUXE Rich Creme Fraiche de Beauty sejas krēms, 50 ml
0 0 (0 atsauksmes)

NUXE Rich Creme Fraiche de Beauty sejas krēms, 50 ml

NUXE LABORATOIRE
0 0 (0 atsauksmes)
Kopā
25.19 €
Derīguma termiņš: 2025-08-30
48 stundu bagātīgs mitrinošs krēms - pret piesārņojumu. Sausai vai ļoti sausai jutīgai ādai. Satur 93,1 % dabiskas izcelsmes sastāvdaļu.
Uzzināt vairāk
Svarīga informācija
Produkta izskats var atšķirties no fotoattēlā redzamā.
Produkta cena aptiekās var atšķirties.

Šis bagātinātais, mitrinošais krēms sejai ar augu pieniem un Baltijas jūras aļģu ekstraktu nodrošina ilgstošu mitrināšanu 48 stundas.

Atjauno ādas ūdens rezerves. Tas nomierina ādu un novērš nepatīkamās sajūtas. Intensīvi baro. Āda kļūst svaiga, elastīga un tvirta. Šīs sviesta ieskaujošā tekstūra nodrošina komforta sajūtu pat vissausākajai ādai.

“Creme fraiche® de Beaute”
Piedzīvojiet šo produktu līnijas piena maigumu, kas nodrošina 48 stundu mitrināšanu, nomierina ādu un aizsargā to no piesārņojuma ietekmes.

“Nuxe Laboratory” ir no jauna radījusi “Creme Fraiche® de Beaute” savu debijas līniju, papildinot to ar 48 stundas mitrinošo iedarbību, aizsargvairogu pret piesārņojuma ietekmi un atvieglojuma sajūtu.
Jaunā sastāva centrā ir bauda, ko sniedz ilgstoša, dabīga mitrināšana. Tas sniedz maksimālu aizsardzību pat visprasīgākajai ādai.

“Creme Fraiche® de Beaute” apvienots juteklisks svaigums un nomierinošs maigums, ko rada dabīgie augu pieni, kas ir prasmīgi kombinēti ar aktīvo sastāvdaļu – Baltijas jūras aļģu ekstraktu.
Šis pienaino produktu klāsts nodrošina spēcīgu un ilgstošu epidermas mitrināšanu nomierinošu sajūtu (2).

“Creme Fraiche® de Beaute” piemīt aromāts, kas reibina maņas ar frēzijas, apelsīna ziedu un koksnes akordu notīm. Patiesa izsmalcinātība, kas valdzina vissmalkākās maņas.

[video url="https://youtu.be/JCxSYKF6Vn0"]

product
1151816 NUXE Rich Creme Fraiche de Beauty sejas krēms, 50 ml https://images.e-menessaptieka.lv/unsafe/fit-in/588x588/5d/1f/f13891a9e93779492b079435a584.png InStock 25.19 EUR 35.99 <p style="text-align:justify;">Šis bagātinātais, mitrinošais krēms sejai ar augu pieniem un Baltijas jūras aļģu ekstraktu nodrošina ilgstošu mitrināšanu 48 stundas.</p> <p style="text-align:justify;">Atjauno ādas ūdens rezerves. Tas nomierina ādu un novērš nepatīkamās sajūtas. Intensīvi baro. Āda kļūst svaiga, elastīga un tvirta. Šīs sviesta ieskaujošā tekstūra nodrošina komforta sajūtu pat vissausākajai ādai.</p> <p style="text-align:justify;">“Creme fraiche® de Beaute”<br />Piedzīvojiet šo produktu līnijas piena maigumu, kas nodrošina 48 stundu mitrināšanu, nomierina ādu un aizsargā to no piesārņojuma ietekmes.</p> <p style="text-align:justify;">“Nuxe Laboratory” ir no jauna radījusi “Creme Fraiche® de Beaute” savu debijas līniju, papildinot to ar 48 stundas mitrinošo iedarbību, aizsargvairogu pret piesārņojuma ietekmi un atvieglojuma sajūtu.<br />Jaunā sastāva centrā ir bauda, ko sniedz ilgstoša, dabīga mitrināšana. Tas sniedz maksimālu aizsardzību pat visprasīgākajai ādai.</p> <p style="text-align:justify;">“Creme Fraiche® de Beaute” apvienots juteklisks svaigums un nomierinošs maigums, ko rada dabīgie augu pieni, kas ir prasmīgi kombinēti ar aktīvo sastāvdaļu – Baltijas jūras aļģu ekstraktu.<br />Šis pienaino produktu klāsts nodrošina spēcīgu un ilgstošu epidermas mitrināšanu nomierinošu sajūtu (2).</p> <p style="text-align:justify;">“Creme Fraiche® de Beaute” piemīt aromāts, kas reibina maņas ar frēzijas, apelsīna ziedu un koksnes akordu notīm. Patiesa izsmalcinātība, kas valdzina vissmalkākās maņas.</p> <p style="text-align:justify;">[video url="https://youtu.be/JCxSYKF6Vn0"]</p> Menessaptieka/Visas preces/Skaistumam/Sejas ādas kopšana/Sejas krēmi